Društvo u kojem nema siromaštva jest ono koje ima najplemenitija načela. (Platon)

Mađarska radi novi Ustav ! Ne sluša više naredbe iz Brisela!

Slikovni rezultat za Dinko bartulovic

Prilikom pokretanja peticija NE EU, ovo sam napisao, to je istina koju svi znamo a pravimo se da nije tako i to je jedan od temelja ropstva ljudi !

EU NIJE DRŽAVA

1. Europska unija NIJE demokratska zajednica zemalja. Ona nije parlamentarna demokracija. Europski parlament ne donosi zakone. Sve akte predlaže isključivo neizabrano izvršno tijelo: Europska komisija! Europljani biraju samo zastupnike u Europarlamentu, ali oni ne smiju predlagati zakone, samo o njima raspravljaju i daju svoje mišljenje! Sva je vlast u rukama neizabranih moćnika, europskih komesara.

EU NIJE DEMOKRACIJA 

2. Neizabrani europski komesari, ne mogu donositi zakone koje od nas izabrani predstavnici potvrđuju u Saboru RH a koji su u interesu vlasnika multinacionalnih korporacija i banaka a ne predstavljaju interes RH i hrvatskog naroda.

ECB NIJE CENTRALNA BANKA 

3. Europska centralna banka ECB, nije centralna banka, jer ne vrši financiranje tokova RH u zemlji i inozemstvu kao i HNB, što znači da su EU stvorili bankari s ciljem da sve članice EU ostanu bez funkcija centralne banke a to otvara prostor privatnim bankarima da ukucavaju 150 puta skuplji novac u računalo, umjesto HNB i na taj način “kamatarenjem” preuzimaju svu imovinu naroda uključujući i naše domove.

EU JE NEPOTREBNA  BIROKRACIJA 

4. Europska birokracija ima 14 trilijardi dolara duga i na sebi ne štedi. Najniža početna plaća stalno zaposlenog asistenta iznosi 2654 eura, najviša predviđena službenička plaća je 18.370 eura. Europarlamentarci zarađuju do 14.727 eura mjesečno, komesari Europske komisije i 23.000 eura, a predsjednik Europskog vijeća (preračunato) čak 234.480,30 kuna mjesečno !

HRVATSKA NEĆE PRIMATI NAREDBE IZ VANA

5. Hrvatski narod neće primati naredbe iz vana, naše pravo je odlučivati i tražiti da naši zastupnici služe naše interese i rade za nas račun a ne da slušaju EU naredbe i protuustavno privatiziraju vlasništvo naroda i protuustavno zadužuju narod privatnim bankarima. Za takve poslove, mi narod, nismo dali mandat našim predstavnicima a vidimo da EU upravo traži od naših predstavnika protuustavno ponašanje.

picture1

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on November 14, 2016 by .

Start here

Socrates International Trading

algorithm complexity trading

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

Socrates International Trading

algorithm complexity trading

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: