Društvo u kojem nema siromaštva jest ono koje ima najplemenitija načela. (Platon)

Mađarska radi novi Ustav ! Ne sluša više naredbe iz Brisela!

Slikovni rezultat za Dinko bartulovic

Prilikom pokretanja peticija NE EU, ovo sam napisao, to je istina koju svi znamo a pravimo se da nije tako i to je jedan od temelja ropstva ljudi !

EU NIJE DRŽAVA

1. Europska unija NIJE demokratska zajednica zemalja. Ona nije parlamentarna demokracija. Europski parlament ne donosi zakone. Sve akte predlaže isključivo neizabrano izvršno tijelo: Europska komisija! Europljani biraju samo zastupnike u Europarlamentu, ali oni ne smiju predlagati zakone, samo o njima raspravljaju i daju svoje mišljenje! Sva je vlast u rukama neizabranih moćnika, europskih komesara.

EU NIJE DEMOKRACIJA 

2. Neizabrani europski komesari, ne mogu donositi zakone koje od nas izabrani predstavnici potvrđuju u Saboru RH a koji su u interesu vlasnika multinacionalnih korporacija i banaka a ne predstavljaju interes RH i hrvatskog naroda.

ECB NIJE CENTRALNA BANKA 

3. Europska centralna banka ECB, nije centralna banka, jer ne vrši financiranje tokova RH u zemlji i inozemstvu kao i HNB, što znači da su EU stvorili bankari s ciljem da sve članice EU ostanu bez funkcija centralne banke a to otvara prostor privatnim bankarima da ukucavaju 150 puta skuplji novac u računalo, umjesto HNB i na taj način “kamatarenjem” preuzimaju svu imovinu naroda uključujući i naše domove.

EU JE NEPOTREBNA  BIROKRACIJA 

4. Europska birokracija ima 14 trilijardi dolara duga i na sebi ne štedi. Najniža početna plaća stalno zaposlenog asistenta iznosi 2654 eura, najviša predviđena službenička plaća je 18.370 eura. Europarlamentarci zarađuju do 14.727 eura mjesečno, komesari Europske komisije i 23.000 eura, a predsjednik Europskog vijeća (preračunato) čak 234.480,30 kuna mjesečno !

HRVATSKA NEĆE PRIMATI NAREDBE IZ VANA

5. Hrvatski narod neće primati naredbe iz vana, naše pravo je odlučivati i tražiti da naši zastupnici služe naše interese i rade za nas račun a ne da slušaju EU naredbe i protuustavno privatiziraju vlasništvo naroda i protuustavno zadužuju narod privatnim bankarima. Za takve poslove, mi narod, nismo dali mandat našim predstavnicima a vidimo da EU upravo traži od naših predstavnika protuustavno ponašanje.

picture1

Leave a comment

Information

This entry was posted on November 14, 2016 by .

Start here

Socrates International Trading

algorithm complexity trading

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.