Društvo u kojem nema siromaštva jest ono koje ima najplemenitija načela. (Platon)

Hrvatska je namjerno izgubila suverenitet !

Suverenitet (fra. souverain od lat. superanus) je potpuna vlast vladara, države ili naroda na vlastitu teritoriju  (suverenost u odnosu prema političkoj zajednici unutar države, odnosno unutarnji suverenitet), te nezavisnost takve vlasti u odnosu na bilo kakvu izvanjsku, tuđu vlast  (vanjski suverenitet). Nama nije jasno da mi nemamo vlast nego država koja je tu vlast preuzela od nas građana bez pitanja DIKTATOM ? Nama nije jasno da sve stranke planiraju služiti međunarodne bankare i novi svjetski poredak i po uputama MMF, Svjetske banke i EU oteti i naše domove ?

Dogovoreni igrokaz se nastavlja ? 

Europski protektorat je samo nastavak pljačke i osigurač za one koji su opljačkali Hrvatsku, jer od tog trenutka za sve će biti kriv Bruxelles, a ne Zagreb.

Kako je pljačka resursa, banaka i HNB-a dogovorena s kreatorima EU, bankarima, ovo je samo novi korak pljačke. A evo i dokaza da se radilo o sustavnoj i smišljenoj pljački:

Izabrani predstavnik naroda, bio on saborski zastupnik ili Vladin dužnosnik ima pravo upravljati tekućim poslovanjem.

Sve odluke vezane za pretvorbu u kojoj država proglašava vlasništvo građana svojim vlasništvom, bez da građane išta pita, najobičnija je pljačka.

clanak slike
Karino Hromin Sturm : “Europski semestar je izmošljotina za gubitak suvereniteta”

 

MMF, Svjetska Banka i Europska Centralna Banka (ECB) traže liberalizaciju tržišta rada (čitaj: otkazi i stečajevi), smanjenje izdataka za mirovine (ionako su mizerne: prosječno 2.200 kn), smanjenje plaća (prosječna 5.200 kn, a košarica troškova 8.700 kn).

U javnom sektoru to su smanjenje socijalnih transfera (davanja) i smanjenje državnog deficita Od 2014. godine proračun RH mora odobriti Europska Komisija (EK) na osnovi Racionalnih Reformi koje smo gore nabrojali, i ako to ne učinimo onda će nam EK napisati reforme za jednu godinu, pod izlikom da je to transparentno.

To je transparentno oduzimanje suvereniteta RH, a to se zove Europski Semestar, koji nismo imali na našim fakultetima jer je to nova izmišljotina za gubljenje suvereniteta.

Prvo je suverenost naroda opljačkana od naroda i prenesen na državu a sada se opljačkani suverenitet prenosi namjerno s države na EU s ciljem da se nikada ne vrati narodu !

Narodu se mogu oteti domovi samo kada se osigura da suverenitet naroda ne postoji !

Prema preporuci tih svjetskih stručnjaka koji tvrde da će nas oporaviti, ukupni Svjetski BDP je 85 tisuća mlrd $, a ukupan Svjetski Dug 255 tisuća mlrd $.

Znači tri puta veći dug, i to ne više siromašnih afro-azijskih zemalja nego i visokorazvijenih Grčke, Španjolske, Italije, Portugala, Njemačke, Francuske, Britanije, Poljske i tako redom. Hrvatski BDP je 40 mlrd. eura, a zaduženje 70 mlrd. (50 +10+10 mlrd. vanjski/unutarnji dug/garancije. Koliko je reprogramirano kredita ne zna se.

Kroz privatizaciju se država proglašava nesposobna upravljati, ali ne daje ostavke nego istu imovinu prenaša na odabrane obitelji za jednu kunu, menadžerskim kreditom bez jedne kune ili za četiri posto realne vrijednosti.

Osim toga, država u tišini gasi funkcije HNB-a i više nije agent Narodne banke nego je agent bankara privatnika koji kreira novac po 30 puta skupljoj cijeni! O tome nema rasprave niti u Saboru RH, niti javne rasprave, niti referenduma!

Sve gore navedeno urađeno je bez suglasnosti nas građana, suglasnosti koje se dobivaju referendumom, što znači da se radi o klasičnoj veleizdaji.

Jer državni službenici, dužnosnici, saborski zastupnici, članovi Vlade, imaju od nas građana mandat upravljati našom imovinom, a ne rasprodavati ju, jer oni nisu vlasnici imovine.

Vlasnik imovine se ne postaje pobjedom na izborima.

Upravljanje je organizacijska funkcija i proces. Te funkcije ne podrazumijevaju vlasničke funkcije; prodaje, ukidanja, prenašanja vlasništva, udruživanja u saveze. Da bi učinio išta u smjeru prodaje, ukidanja ili udruživanja predstavnik naroda se mora obratiti vlasniku.


1.280.000,00 EUR je nagrada po stolici za svaki mandat za veleizdaju domovine !

Vlasnik je građanin, njegovo pravo rođenjem je vlasništvo, što znači da društvena imovina ima vlasnika. Nastavkom planirane pljačke, devedeset posto stanovništva ostat će bez domova, hrane i ljudskih prava što je i cilj ovih operacija. Hrvatska je i potpisala da će to učiniti (ostaviti građane bez domova, hrane i ljudskih prava) dva puta, 1992. godine na samitu ‘Zemlja’ u Brazilu od strane Vlade HDZ i 2012. godine, na samitu RIO +20 od strane SDP-ovih dužnosnika, točnije delegata Mimice. Druga je stvar što mediji nisu o tome na pravi način izvijestili ili nisu uopće ništa rekli.


Mimica drži govor na samitu RIO +20 kako će porobiti Hrvate ?
EU protektorat štiti će pljačkaše naroda a ne Hrvatski narod !

Uvođenje izvanrednih mjera je samo dodatna zaštita onih koji su opljačkali Hrvatsku kršenjem Ustava. Jer sada nitko u Hrvatskoj neće biti kriv niti za pljačku niti za nastavak pljačke.

Za nastavak pljačke krivi će biti Bruxelles dok će Todorići, Prke, Lukovići, Tedeschi, Vlahovići, Zadre, Leke, Rovići, Župani, Pokrajci, Artukovići i mnoge druge obitelji centralnog komiteta nesmetano uživati u opljačkanom kao i HDZ-ovi i SDP-ovi čelnici i sve stranke koje podržavaju ovu bezobraznu pljačku resursa, banaka i HNB! A građani će ostati bez domova, hrane i ljudskih prava.

Tko je ovlastio ministra financija da trčkara okolo po svijetu bez mandata
i prodaje obveznice RH suprotno Ustavu RH ?

00000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
1994. godine blokirana je Narodne banka pa su i podaci kao i dug krenuli u potocima 

HNB je dužna brinuti se o likvidnosti zemlje. Prema Ustavu Republike Hrvatske članak 53. Narodna banka dužna je brinuti se o stabilnosti valute, o unutrašnjoj i vanjskoj likvidnosti. Prema toj ustavnoj odredbi zaduživanje kod stranih banaka je nelegalno, što znači da je hrvatski inozemni dug ilegalan kao i unutarnji dug u kunama. Po Ustavu RH država je agent Narodne banke a ne privatnog bankara! Pobjeda na izborima daje pravo upravljati HDZ-u i SDP-u, a za sve promjene potreban je referendum nas vlasnika resursa, vlasnika banaka i HNB-a. Bez referenduma, javne rasprave, niti jedna stranka nema pravo mijenjati sistem kojem je došla na vlast. Ukratko, protuustavno djelovanje, rad bez mandata, zove se VELEIZDAJA, a za veleizdaju se mora odgovarati.

 

Koliko košta 100 kuna u godišnjem opticaju ?

100 kuna u godišnjem opticaju države u programu HDZSDP  ima cijenu 7,5 kuna dok u Strategiji ZAJEDNO cijena je 0,10 kuna.

100 kuna u godišnjem opticaju tvrtkama u programu stranke HDZSDP  ima cijenu 8-10 kuna, dok u Strategiji ZAJEDNO cijena je 0,50  kunu.

100 kuna u godišnjem opticaju građanima u programu HDZSDP ima cijenu 8-10 kuna, dok u Strategiji ZAJEDNO cijena je +0,50-1 kunu.

 

0000000000000

Evo što je osnivač pokreta Zajedno, Dinko Bartulović, u prosincu 2012. godine predvidio da će se Hrvatskoj uskoro dogoditi:

NACIJA DELOŽACIJA !

– Po našim projekcijama u periodu od 2013. do 2019. godine kreće akcija elita da se stanovništvu za male novce preuzme sva njihova imovina. Na to nas upozoravaju kretanje kamata na obveznice, porezni zakon, ovršni zakon, broj nezaposlenih i broj blokiranih građana!


Treba djelovati i treba se boriti. ‘Zajedno’ pokreće borbu u kojoj ne možemo izgubiti jer smo već sve izgubili. Ovom borbom možemo samo dobiti mir i dobro za sebe i svoje obitelji. Svi smo vjerovali “elitama” jer nitko nije govorio da je njihov plan da doktrinom šoka pokradu resurse u miru i blokiraju Narodnu banku i na kraju nam otmu i krov nad glavom. Izdani smo jer imamo veleizdajničke elite koje pucaju od smijeha jer su pro

 

Zaustavimo siromašenje Republike Hrvatske. ZAJEDNO !

Vlada i Sabor predlažu zakone o nemoralu i totalnoj RASPRODAJI Hrvatske, prijedlogom Zakona o strateškim investicijama kojim se planira rasprodati VODE, ŠUME, ZEMLJIŠTA, POMORSKIH DOBaRA i drugih NEKRETNINA u VLASNIŠTVU NARODA, koja mu pripadaju po članu 1. Ustava RH. Svi prijedlozi su u suprotnosti članka 1. prava naroda i čl. 2. jer se suverenitet prostire nad kopnom, morem, vodama, teritorijalnom moru te zračnim prostorom naše Hrvatske.

Pridružite nam se u nastojanju zaustavljanja siromašenja, očuvanja prava vlasništva nad prirodnim blagom i dobrima RH i pokretanja projekta Strategije razvoja Republike Hrvatske za bolju Hrvatsku, kao temelj blag

Zašto HDZ i SDP organizirano pljačkaju sve građane svaki dan ? 

Provoditi bankarske odluke o oduzimanju sve imovine Hrvatima zahtjeva prodavanje lažne nade i umirenja “stada” prije pokretanja programa masovnih deložacija, s ciljem da građani u miru čekaju svoj ekonomski krah. Da bi se to ostvarilo, bankarski slugani HDZ i SDP, moraju prodavati lažne ekonomske priče ekonomski neškolovanom narodu što i nije velika mudrost, osvojiti parlamentarne izbore i tek onda u miru oteti građanima domove, uvođenjem poreza na nekretnine 2016. godine  ?

SDP

Kredit bez pokrića obitelji Milanović  – iznos kredita – 3,250.000 EUR uvećano za ugovorne kamate po promjenjivoj kamatnoj stopi 3 posto godišnje od dana prvog korištenja kredita. Za upućene, jasno je da se radi o iznimno niskoj kamatnoj stopi. Kamata državne obveznice je 6,5% s 1% troška ili 7,5%.
 
 

HDZ

Prema dokumentaciji u posjedu USKOK-a, u alučaju Soboli, Karamarko je  oteo od građana 19 milijuna kuna koje je Soboli za usluge konzultiranja, izrada studija o sigurnosti i raznih sigurnosnih procjena uzeo od HAC-a u razdoblju od 2006. do 2010. godine.

Gospodarstveni program HDZ ne postoji, postoji mucanje i prodavanje magle !

Karamarko poziva narod i državu na prijevremene izbore jer 19 milijuna kuna iz HAC nije dovoljno ?

 

Izlaz iz ove ekonomske zbrke je tvoj glas ZAJEDNO !

 

Todorić će prvi biti suđen zajedno s svim predsjednicima, premijerima, ministrima, guvernerima i sucima koji su omogućili podlu veleizdaju i pljačku vlasništva per capita svih nas građana !

HDZ i SDP i sve stranke u Saboru moraju nestati s političke scene našim glasom ZAJEDNO !

Ako to ne učinimo, biti ćemo prisiljeni po programu MMF, Svjetske banke i drugih, predati naše domove u masovnim ovrhama i deložacijama.

U 100 dana Sabora i Vlade ZAJEDNO mi imamo slobodu i povrati svih opljačkanih vlasništva nama građanima !

U 100 dana Vlada ZAJEDNO postaviti će osnove za sprovesti Strategiju razvoja Republike Hrvatske i novcem Narodne banke Hrvatska postaje veliko gradilište !

1. Poništenje pretvorbe temeljem dokumenata Državne revizije i Sabora RH,

2. Poništenjem pretvorbe privatizacija je pravno ništavan posao, oni koji su opljačkali naša vlasništva, ista gube, imaju suđenja i dužni su nam platiti rentu za korištenje naše privatne imovine, dužni su nam platiti izgubljenu dobit i kamate za rentu i dobit.

3. Banke se vraćaju građanima po istom principu u privatni vlasnički udjel rođenjem ili per capita, renta i dobit i kamate za pljačku moraju se platiti, jer ne može niti jedan Ante Marković u 45 minuta ukrasti banke jer svi znamo da su vlasnici banaka tvrtke a vlasnici tvrtki građani, niti Škegro namjernim stečajem 25 banaka !

4. Narodna banka se vraća na zakon iz 1994 godine i zaustavlja se kamatarenje tvog rodnog lista s namjerno 50 puta skupljim novcem, slijedi velika istraga o poslovima HNB i nestanku narodnog zlata.

5. Isključiv gospodarski pojas se postavlja u Jadran što garantira dobit rođenjem od koridora, nafte i plina itd…

6. Planovi gradova i regija glasovima građana u suradnji s stručnjacima moraju biti dovršeni u 100 dana Nove Hrvatske, temeljem istih radi se nacionalni plan, financijski plan i u Saboru RH se odobrava samofinanciranje plana putem Narodne banke i distribucija novca putem naših banaka vraćenim nama poništenjem pljačaka pretvorbe i privatizacije

7. Pokreće se NE EU referendum, EU nije država niti je EU/RH međunarodni sporazum, prema tome suverenitet imamo, većina glasova nas građana i slijedi DEROGACIJA UGOVORA, jednostrani izlaz iz EU, naravno bez procedura i troškova izlaska o kojima nas stalno lažu mediji. I pokreće se referendum ZA direktnu demokraciju u domovini jer alati za istu su dostupni putem e.referenduma, e.delegacije glasa, e.države, e.izbora !

Sloboda nam daje pravo da radimo, imamo i odlučujemo !

 

Strategija razvoja Republike Hrvatske, u kojoj je pokretanje proizvodnje imperativ. Znači, Strategija, Planiranje, Investiranje, Pokretanje proizvodnje, Zapošljavanje, prema raspoloživim resursima i kadrovima s kojima regije i gradovi raspolažu, a s ciljem zadovoljenja razvojnih planova izlaska iz krize i povećanja standarda stanovništva. Sve to može se učiniti na osnovi ekonomskih postulata Upravljanja – dugoročnih planova i Rukovođenja – kratkoročnih planova, Resursa, Kadrova i Novostvorene vrijednosti – Kapitala. U Strategiji mi ne otpuštamo, već zapošljavamo. Mi ne zatvaramo tvornice već ih otvaramo. Mi se ne zadužujemo, već se samofinanciramo. Nismo nikome dužni, već smo vlasnici novostvorene vrijednosti. Vrednujemo rad a kapital mora biti u službi proizvodnje. Mi ne štedimo. Mi trošimo i investiramo u proizvodnju. Pokrećemo potrošnju. A radnici će raditi, imati i trošiti, prema svojim potrebama. To je suština. Kretanja kapitala, a ne njegovo zaustavljanje štednjom. Zato se sva ekonomija lomi, što je dokazano Keynesovim paradoksom štednje.

Hrvatska sloga je pobjeda, pobjeda na parlamentarnim izborima građana je sloboda !

Mi nismo svjesni da naš prvi korak u usmenoj predaji, kada se širi dalje mrežnim putem,  na kraju kreira 10.000 svjesnih građana i 10.000 glasova ZAJEDNO na parlamentarnim izborima. Da svi mi samo 30 dana radimo usmenu predaju Domovina je na nogama, 3.300.000 građana i želi promjene koje svima nama daje Strategija razvoja Republike Hrvatske. Ako to ne učinimo, pobijediti će glasača mašina HDZ i SDP s +400.000 uhljebljenih foteljaša a mi građani izgubiti ćemo domove, hranu i ljudska prava po planovima međunarodnih bankara.

0000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

Čemu beskorisne rasprave kada je ZAJEDNO direktna demokracija i kada su sve rasprave jasno planirane iza pobjede na izborima, jer temeljem javnih rasprava rade se planovi gradova i regija, zato je sada potrebna  usmena predaja i upis u koordinaciju svih građana s jasnim odgovorom na pitanje, KAKO VI MOŽETE POMOĆI POKRETU ZAJEDNO nalazi se na ovom linku, http://www.zajedno.tv/pokret-zajedno/

 

 

Hrvatska sloga i vjera u pobjedu dati će slobodu !

Hvala,
ZAJEDNO

ZAJEDNO
www.zajedno.tv

ZAJEDNO youtube
http://www.youtube.com/user/hrzajedno

ZAJEDNO na facebooku:
https://www.facebook.com/groups/ZAJEDNOzaHR/

Strategija razvoja RH :
http://www.zajedno.tv/strategija-razvoja-hrvatske/

Strategija razvoja RH, video program:
http://www.zajedno.tv/portfolio/video/

 

Leave a comment

Information

This entry was posted on September 22, 2014 by .

Start here

Socrates International Trading

algorithm complexity trading

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.