Društvo u kojem nema siromaštva jest ono koje ima najplemenitija načela. (Platon)

DNK cjepivo koje dolazi krajem godine izazvati će mutacije u ljudima i stvoriti HIBRIDE spojene na blockchain!

Fotografija Narodni referendum.

Dokaz da je EU 13.06. kupila šprice s DNK multiplikatorima i modifikatorima
i da je dostava krajem godine je tu;
https://www.astrazeneca.com/content/astraz/media-centre/press-releases/2020/astrazeneca-to-supply-europe-with-up-to-400-million-doses-of-oxford-universitys-vaccine-at-no-profit.html?

Sloboda, povrat opljačkanog, ukidanje namještenih izbora i zaustavljanje ideje cjepiva s DNK modifikatorom uživa se borbom a ne molbom!

Za one koji žele znati sve do zadnjeg detalja PDF je tu.

Click to access ENTANGLED_MAGAZINE_Volume4-6.pdf

REFERENDUMSKI OTKAZ PUNOMOĆI SVIMA
I POSTAVLJANJE SUSTAVA DIREKTNE DEMOKRACIJE UKIDA AGENDU 21!

Mi vlasnici vlasničkog glasa i vlasnici Hrvatske rođenjem imamo pravo donijeti kakvu god želimo vlasnički odluku putem referenduma, jer referendum je najviši zakon. To znači da mi vlasnici vlasničkog glasa možemo odlučiti sljedeće

1. Povlačenje svih punomoći koje smo dali na svim izborima, što znači da smo dali OTKAZ svima koji taku punomoć imaju, bila ona direktna predsjednik RH i saborski zastupnici ili indirektna punomoć a tu spadaju svi ostali od vlade i premijera na niže pa neka cijepe sebe a ne nas.

2. Postavljanje sustava DIREKTNE DEMOKRACIJE, što znači da mi vlasnici više ne izlazimo na izbore i ne dajemo punomoć nepoznatim ljudima koji sebe zovu POLITIČARIMA i sami odlučujemo o svim bitnim odlukama putem e.referenduma bez posrednika političara, izbora i sabora i masovno špricanje Hrvata je prošlost!

3. Postavljanje tehničke vlade stručnjaka u kojoj se nalaze svi oni koji nikada nisu bili na vlasti a najviši su stručnjaci u svojoj struci, ljudi koji su dokazani teoretičari, praktičari i vrh svoje struke koji će razvijati naciju a ne špricati naciju DNK multiplikatorima i modifikatorima!

4. Izglasavanjem ova tri pitanja mi imamo temelj za preuzimanje svih funkcija države, a jedna od funkcija države je danas cijepiti zbog lažne pandemije tebe i sve nas s cjepivom koje u sebi ima DNA muptiplikatore i modifikatore.

Složan narod u 7 dana potpiše sve ovo i kada složan narod ima više od 50% potpisa, on ne nosi potpise slugama na provjeru, nego dolazi preuzeti ODMAH I SADA svoje zgrade sabora, vlade, ustavnog i vrhovnog suda, grada, županije, općine.

Hrvatice i Hrvati tu Vam se nalazi jedino moguće rješenje, to rješenje bez tebe ne funkcionira, sada možeš sam sebe pitati da li ti želiš živjeti, da li ti želiš živjeti u državi Hrvatskoj ili umrijeti jer si višak u administrativnoj zoni elita pod imenom Hrvatska?

Fotografija Narodni referendum.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on June 14, 2020 by .

Start here

Socrates International Trading

algorithm complexity trading

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: