Društvo u kojem nema siromaštva jest ono koje ima najplemenitija načela. (Platon)

Svi novinari i mediji su produžena ruka tajnih službi !

Dr. Udo Ulfkotte – “Kupljeni novinari”

Poslušajte ili pročitajte (ili oboje) što kaže Dr. Udo Ulfkotte, novinar koji je upravo napisao knjigu “Kupljeni novinari”, u kojoj piše kako političari, članovi tajne službe i visokih financija, upravljaju njemačkim masovnim medijima.

Pogledajte molim, većina novinara koje vidite u svojoj zemlji, tvrde da su novinari – oni bi mogli biti novinari, europski ili američki – ali mnogi od njih su poput mene u prošlosti, takozvano “neslužbeno pokriće” (unofficial cover), kao što to Amerikanci nazivaju. Ja sam bio “neslužbeno pokriće”. To znači – vi radite za „Obavještajnu službu“, pomažete im ako oni žele da im pomognete, ali oni – ako ste/budete zatvoreni, ili ako su saznali da niste samo novinar, nego i špijun – neće nikada reći, „pa, to je bio naš dečko“, oni vas neće poznati. To znači “neslužbeno pokriće”. Dakle, ja sam im pomogao u nekoliko situacija i sada se osjećam posramljen zbog toga, kao što se osjećam posramljen zbog toga što sam radio za vrlo preporučljive novine „Frankfurter Allgemeine“, jer sam bio podmićen od strane milijardera, podmićen od strane Amerikanaca.

Njemačka je još uvijek neka vrsta kolonije SAD

To vidite u mnogim točkama, poput većine Nijemaca koji ne žele imati nuklearne bombe u svojoj zemlji, ali mi i dalje imamo američke nuklearne bombe. Mi smo još uvijek neka vrsta kolonije Amerikanaca i kada si kolonija, vrlo je lako prići mladom novinaru – i to je vrlo važno – preko „Trans Atlantic“ organizacija. Svi novinari iz jako poštivanih i preporučljivih velikih njemačkih novina, časopisa, radio-postaja, TV-postaja, su članovi ili gostitih velikih transatlantskih organizacija. I u tim transatlantskim organizacijama, pristupili ste tome da budete pro-američki i tamo nema nikoga tko dolazi do vas i kaže: “Evo, mi smo ‚Središnja obavještajna agencija‘, bi li željeli raditi za nas?” Ne, to se ne odvija na takav način.

Ono što te transatlantske organizacije čine, jest da vas pozivaju na viđenje/posjet SAD – oni plaćaju za to, plaćaju sve vaše troškove i ostalo – tako da ste podmićeni i postajete više i više korumpirani, jer vam oni omogućuju i dobre veze. Vi ne znate da su te dobre veze bile recimo – „neslužbena pokrića“ ili službeni ljudi koji rade za CIA-u ili druge američke agencije – i tako se sprijateljite, mislite da su prijatelji, surađujete ​​s njima, oni vas pitaju „možeš li mi učiniti ovu uslugu, možeš li mi učiniti tu uslugu“ i tako je vaš mozak sve više i više ispran kroz ove momke i vaše je pitanje bilo: „Je li to samo slučaj s njemačkim novinarima?“  Ne, mislim da je to posebice bio slučaj s britanskim novinarima, jer imaju puno bliži odnos, to je osobito slučaj s Izraelcima, naravno s francuskim novinarima, s jednim dijelom – ne previše, kao s njemačkim i britanskim novinarima – to je isto slučaj kod australskih novinara, novinara iz Novog Zelanda, iz Tajvana … pa tu su mnoge zemlje, poput Jordana, Oman sultanata … u mnogim zemljama se događa, gdje nađete ljude koji tvrde da su ugledni novinari, ali ako pogledate iza njih, vidjeti ćete da su lutke na koncu „Središnje obavještajne agencije“.

Reporter Udo Ulfkotte, Who Exposed Governments Creating Fake News War Propaganda, Found Dead

 

Advertisements

One comment on “Svi novinari i mediji su produžena ruka tajnih službi !

  1. Krscanin
    May 7, 2017

    Jedan od rijetkih ispravnih hrvatski novinara je g. Kresimir Misak. https://www.youtube.com/watch?v=ZGFcBlEumQ0

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on May 6, 2017 by .

Start here

Socrates International Trading

algorithm complexity trading

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

Socrates International Trading

algorithm complexity trading

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: