Društvo u kojem nema siromaštva jest ono koje ima najplemenitija načela. (Platon)

Za 1. svibnja klanjaš se Luciferu i slaviš Valpurgijsku noć

Walpurgis Night (mid-17th century)

Tko je Adam Weishaupt 

Adam Weishaupt je rođen 1. svibnja 1748. godine u židovskoj obitelji koja je početkom 17. stoljeća pokršten od strane rimokatolika u njemačkom gradu Ingolstadt. Bio je rimokatolički “svećenik” i jezuit koji je odlučio po svaku cijenu postati poznat te je priznao Lucifera za svog gospodara i počeo baviti vještičarenjem isotonizmom.

Zapanjio se kada je saznao da je dan njegovog rođenja vezan za drevno pogansko vjerovanje i običaj praznovanja poganskog blagdana Beltane u čast prirode i plodnosti, kojeg su pogani praznovali 30. travnja, i sotonističkog praznika valpurgijske noći, koja je praznovana u noći između 30. travnja i 1. maja.

Tada je odlučio na svoj 28. rođendan, 1. svibnja 1776. godine, osnovati tajno sotonističko bratstvo Iluminati (prosvijetljeni) ili perfekcionisti. Cilj tog bratstva bio je i ostao da jednom svjetskom revolucijom srušiti dosadašnji način života, poredak i moralne norme, te izazvatistvaranje Novog svjetskog poretka!

00000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

Iluminati

Ime dolazi od lat. illuminare – osvijetliti, prosvijetljeni; pripadnici tajnih društava od XV. st.

U Španjolskoj, (Alimunados), u XVII. st. u Francuskoj (Illimines).

Zastupali su tezu da, osim racionalne spoznaje postoji i spoznaja po prosvjetljenju koja dolazi od viših sila (kasnije XIX. st. razvijeno u Americi kao Eugenički inženjering – plemenita roda). U XVIII. st. redovnici i tajna društva širili su slobodoumne ideje.

Racionalizam se najviše razvio u Njemačkoj, koja je u to doba bila jedina zemlja s relativnom slobodom misli, dok je u ostalim europskim zemljama crkva progonila i ubijala (inkvizicija) one koji su javno izražavali svoje društveno-znanstvene stavove i mišljenje.

 

Osnivanje Novog Svjetskog Poretka

U Bavarskoj je 1. V. 1776. profesor kanonskog prava Adam Weishaupt iz Ingolstadta osnovao tajno društvo Iluminata. Ime društva Iliminati implicira da su članovi društva koji su zaista prosvijetljeni, sebe smatraju kremom inteligencije, uskim izborom odabranih, jedinim s mentalnim kapacitetom da upravljaju svijetom i mirom, a njihov cilj je ‘Novus Ordo Seclorum’ (Novi svjetski poredak).

Društvo je podijeljeno u tri grupe, a svaka grupa ima svoju hijerarhiju po rangu. Prva grupa, rang: pripravnici, minervali i niži ilumuinati. Druga grupa, rang: slobodni zidari, obični i škotski vitezovi.

Treća tajnovita grupa, rang: sastojala se od svećenika i regenta, te magnusa i kralja.

Članovi društva kod prijema morali su polagati zakletvu na: trajnu šutnju i nepromjenjivu odanost i pokornost Redu i nadređenoj osobi; ‘Ovdje vjerno i potpuno predajem svoje privatno rasuđivanje, svoju slobodnu volju i svaku svoju samovolju, spreman sam služiti sa svojom srećom, čašću i svojom krvlju.

Iluminati su, koristeći svoj veliki utjecaj u Americi, potaknuli i organizirali demonstracije radnika u Chicagu i sukob radnika s policijom. Sve to su tempirali za 1. maj 1886. godine! Koristeći utjecaj Karl Marx-a (njemački židov), koji je bio član tajnog društva “Liga pravednih” (jedan od ogranaka Iluminata), koji je on imao za radnički pokret, Iluminatisu uspjeli nametnuti da se 1. svibnja (maja) praznuje kao “praznik svih radnika”.


sudionici kongresa 

Komunisti su isto masoni ? 

1889. godine u Parizu je održan Prvi kongres komunističke Druge internacionale. Na tom kongresu nisu bili prisutnisamo komunisti, nego i masoni, razni spiritisti i druge sumnjive ličnosti iz Europe i svijeta. Okultizam i spiritizam su bili duboko ukorijenjeni u komunizmu. Kako su sve konce vukli Iluminati i drugi masoni, na kongresu u Parizu su riješili ustanoviti da se svake godine praznuje proljetni praznik rada, i da bude (za široke narodne mase) u spomen čikaških radnika palih u obračunu s policijom.

Za dan praznovanja su određeni 1. i 2. MAJ/SVIBANJ !

Dakle, Iluminati, masonski red koji je u službi Lucifera, i koji su osnovani 1. svibnja 1776. godine, odredili su da cijeli svijet treba slaviti 1. svibnja pod maskom “humanizma i zaštite prava radnika”! Vrlo brzo su sve vlade svijeta (a u svim vladama glavnu riječ vode masoni) prihvatile ovaj “blagdan” i uvele u svojim državama praznovanje “1. svibnja – praznika rada “. Time su Iluminati uspjeli u svojoj namjeri da se svi narodi svijeta poklone Luciferu praznujući “1. maj “, a misleći da ga svetkuju u svrhu obilježavanja borbe čikaških radnika za svoja prava.


Valpurske noći –  Johann Heinrich Ramberg, 1829

Što su “Beltane” i “Valpurgijska noć”?

“Beltane” je drevni paganskisotonistički blagdan u čast prirode i plodnosti, kojeg su pogani obilježavali 30. travnja. Tom prilikom su palili vatre, igrali i plesali oko stupa oko kojeg su vezivali trake raznih boja, a koji simbolizira muški spolni organ.

U tim ritualnim igrama pominjali su i drevna demonska božanstva Vaala, Zelenog čovjeka, Pana, Zelenog Juraja itd. … Kada bi pali u trans obuzeti demonima, orgijali su do zore.


U produžetku “Beltane”-a pogani su nastavljali praznovati “Valpurgijsku noć”. Drevni europski pogani su vjerovali da se u noći s 30. travnja na 1. svibnja sva nečista sila svijeta skuplja u Njemačkoj, na gori Broken, te da se demoni skupljaju na svojevrsnoj smotri kako bi se poklonili sotoni !

 Goetheov Faust 

Ovaj poganski sotonistički blagdan je opisao i Goethe u svom djelu “Faust”. Inače, “Valpurgijska noć” je jedan od najvažnijih sotonističkih praznika i redovno podrazumijeva ritual prinošenja ljudskih žrtava Luciferu!

Sotonista Anton Lavey je u “Valpurgijskoj noći” osnovao sotonističku crkvu. On je smatrao događaj “Valpurgijska noć” najdemonskijim praznikom, kada vještice i demoni orgijama “slave” dolazak proljeća. Na žalost, komunizam je i našem Katoličkom Hrvatskoj narodu podmetnuo praznovanje ovih sotonističkih praznika pod maskom “praznika rada – 1. svibnja.

Sretan nam praznik rada robovi korporacije Hrvatske ? 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on April 28, 2017 by .

Start here

Socrates International Trading

algorithm complexity trading

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

Socrates International Trading

algorithm complexity trading

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: