Društvo u kojem nema siromaštva jest ono koje ima najplemenitija načela. (Platon)

HTV u emisiji Otvoreno s sindikatima i ministrom opet lažu narod !

Slikovni rezultat za Bartulović Dinko

Gladna djeca u šlolama viču,
“BDP raste, smanjuje se protuustavni vanjski dug” i slave ?

Samo djeci se mogu prodavati bajke i basne ?

Prava je istina, naime, da Hrvatska proizvodnja i prihodi ne rastu, a svi oni koji građane uvjeravaju u rast – obmanjuju javnost, služeći se krivotvorenim informacijama!

Druga laž je da se država MORA zaduživati van HNB !

A istina je da državni službenici traže više plaće temeljem krivotvorenih podataka !

Tko to krivotvori službenu statistiku ?

Zaposlenici Državnog zavoda za statistiku, koji ne žele sudjelovati u lažiranju podataka, doživljavaju veliki mobbing na poslu, zlostavljanje, prijetnje, maltretiranje, a pojedini načelnici i voditelji službi čak i fizički nasrću na njih! Zbog tako sulude situacije, fluktuacija radne snage u Državnom zavodu za statistiku je vrlo velika, višemjesečna bolovanja su stalna pojava, premještaji također.

Pojasnili su potom da ‘izvoz raste’, samo ako se statistički prikaže da Hrvatska izvozi banane, automobile, LCD televizore… a to što ne proizvodimo ni banane, ni automobile, ni LCD televizore, nije ni važno. Provoz tuđe robe kroz Hrvatsku računa se kao izvoz, kao što industrija raste – samo ako se industrijskim poduzećima dopiše stotine milijuna kuna nepostojećeg prihoda.

“Svi relevatni pokazatelji svaki se mjesec šalju u Eurostat. Metodološki sve štima, no u stvarnosti je mnogo toga krivotvoreno. U godišnjoj službi, na Odjelu industrije i energije mnogi podaci su u grešci. Stvarne i fiktivne brojke razlikuju se negdje i do 300 posto, što znači da je tvrtkama s 30 milijuna kuna vrijednosti prodanih industrijskih proizvoda dopisano više od stotinu milijuna kuna. Kada otkrijete takve nepravilnosti i upozorite nadređene, odjetnom doznate da ste, tobože, zatražili premještaj, iako niste ništa tražili. Ako premještaj, kojega niste ni tražili, odbijete, onda ste u velikim problemima”, kaže nam djelatnik, koji se potom pita: tko je tu lud?

Osim u Državnom zavodu za statistiku, lažu i u Hrvatskoj narodnoj banci. Hrvatska propada, a ne raste, a oni lažu da se dokopaju vlasti! Bivši direktor Zavoda za statistiku priznao mi je da lažu, kako bi ispalo da Hrvatska bilježi rast. Odavno govorim da rast BDP-a nije pokazatelj blagostanja, niti uspješnosti političkih elita, već fikcija i krivotvorina.

Druga laž je priča o agencijama za rejting i zaduživanju van HNB

Ekvador vodi predsjednik Rafael Correa, bivši ministar financija i vrhunski ekonomist koji razumije principe bankarske prijevare. U Ekvadoru su na njegovu inicijativu napravili reviziju kompletnog vanjskog duga od 1940. do danas, uspoređivali kako su se drugi zaduživali i zaključili da je veći dio njihovog duga ilegalan, odnosno protuzakonito stvoren, te su odlučili da će otplatiti samo 20-tak posto tog duga, a 80 posto zadržati i preusmjeriti u razvoj zemlje. Bankari su shvatili da to može postati primjer za kojim bi se mogli povesti i drugi.

Bankari nisu htjeli da se to dogodi, pa su brzo zataškali stvar. Prodali su dug Ekvadora – Ekvadoru za višestruko manju cijenu od nominalne, nakon čega je ta zemlja postala financijski neovisna. Da bi sve to mogli učiniti, predsjednik Correa i njegovi suradnici okupili su tim uglednih međunarodnih stručnjaka, koji su analizirali dug Ekvadora te zaključili da se veći dio tog duga može jednostavno prestati otplaćivati!

Novi i stari veći porezi i trošarine i poskupljenja tu su zbog protuustavnog zaduživanja !

Zašto država ubire više poreza od prije navedenih 5% koji su potrebni za servis građana ?

Kako država ne koristi centralnu banku u stvaranju novca nacije i kontrolu novčanih tokova, nego ugovori HNB – MMF i ugovori s međudržavnom organizacijom koja NIJE država zabranjuju centralnoj banci obavljati svoje ustavne dužnosti koje su jasno opisane u ekonomskoj znanosti, ukidaju ekonomske zakone i postavljaju sustav koji u ekonomiji ne postoji, sustav u kojem privatne banke stvaraju novac umjesto da vrše distribuciju. Narodnim riječnikom, prije navedeni ugovori tvrde da 2+2 nije četiri nego pet, to znači da se štetnim i protuustavnim ugovorima može ukinuti i matematika ?

Protuustavni rad privatnih banaka i vlade i sabora daje protuustavni dug građana !

Računaj robe !

Zar je moguće da mi nismo u stanju izračunati da je protuustavni dug našeg rodnog lista 50.000 eura s prosječnom kamatom od 7,5% i da je četveročlana obitelj dužna 200.000 eura i da kamata svake obitelji iznosi 15.000 eura godišnje ili 115.000 kuna a da su prosječna primanja dvoje odraslih u obitelji maksimalnih 10.000 kuna i da je godišnje primanje obitelji 120.000 kuna a protuustavna kamata na protuustavni dug 115.000 kuna. Ispada da otplaćujemo protuustavni dug, imamo samo 5.000 kuna za godinu dana života, ili 400.00 kuna mjesečno za četiri člana obitelji ? Čemu se mi nadamo ? Promjenama ? Reformama kojih nema ? Svi imamo bankrot i gubitak doma i to nas sve veže, spas doma, djedovine i domovine !!

Referendum ili nastavak trovanja GMO otrovima, bankrot, gubitak doma i čipiranje ?

Referendum pokreće Odbor građana za referendum, zato pozivam sve koji su ZA NARODNI REFERENDUM, da se jave u Odbor građana za referendum. Da bi postali član Odbora građana za NARODNI REFERENDUM, dovoljno je poslati na elektronsku poštu NARODNOG REFERENDUMA,

REFERENDUM@net.hr            , elektronsko pismo s sljedećim podacima

1. IME, 2. GRAD, 3. MOBITEL

Dom i domovina nisu na prodaju !

referendum

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on December 8, 2016 by .

Start here

Socrates International Trading

algorithm complexity trading

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

Socrates International Trading

algorithm complexity trading

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: