Društvo u kojem nema siromaštva jest ono koje ima najplemenitija načela. (Platon)

NARODNI REFERENDUM ukida mandate vladavini lopova i njihov program bankrota stanovništva !

 

klopka

Nismo im dali mandat da nas unište i bankrotiraju !

Službeni stav bankara i kupljenih političara je jednostavno opisati. Progres ili naprjedak društva je zabranjen, ekonomski model nije postavljen s ciljem pokretanja proizvodnji, centralne banke su van ekonomske funkcije a privatni bankari privatizacijom funkcija centralnih banaka ubrzavaju bankrot stanovništva i ispunjava se cilj, bankrot stanovništva, gubitak domova, ljudskih prava i na kraju čeka nas čipiranje.

Svi sazivi sabora i vlada provode politiku bankrota ljudi

Svi narodi na svijetu kada imaju opljačkana vlasništva resursa, banaka i centralne banke i pravo na temeljni dohodak moraju bankrotirati, jer naša vlasništva tj. prava su opljačkana a s time i temeljni dohodak vlasništva resursa, banaka i HNB a s druge strane protuustavni privatni novac bankara predstavlja 150 puta skuplji novac tj. obvezu. I malom djetetu je jasno da kada nemamo prihode a obveze su uvećane 150 puta, svi moramo bankrotirati.

120.000 kuna iznose primanja četveročlane obitelji a kamata protuustavnog duga iznosi 115.000 kuna i zato se svi nalazimo u dužničkom ropstvu !

Svaki rodni list u domovini ima protuustavni dug od 50.000 eura, kamata na taj dug iznosi u prosjeku 7,5%, ako gledamo četveročlanu obitelj, dug je 200.000 eura a prosječno primanje od 5.000 kuna nemaju svi koji rade a mnogi od nas i ne rade a da i radimo dug se ne može platiti jer se niti kamata ne može platiti a svi znamo da je HNB do 1994. godine kontrolirala i stvarala novčane tokove i da cijena novca HNB je 150 puta jeftinija od novca privatnih bankara ukucanih u računalo temeljem državne obveznice.

Ministar financija ne služi narod nego privatne bankare !

U ekonomskoj teoriji, ministar financija dužan je napraviti financijski poslovni program RH, koji se sastoji od nacionalnog programa i programa gradova i regija i temeljem tih dokumenata HNB je dužna avansirati nacionalni financijski poslovni program.

Od 1994. godine, ministar financija ne ide u HNB po novi novac nacije, upravo suprotno on odlazi kod privatnih bankara s državnom obveznicom, temeljem koje privatni bankari ukucaju novac u računalo, naravno po 150 puta višoj cijeni i na taj način sva imovina postaje imovina kreditora.

Ministar financija postaje agent privatnih bankara, jer se on obvezuje da će novac za kamatu sakupiti od naroda. Zato imamo svaki dan stare trošarine i poreze više, zato se uvode novi porezi i zato imamo stalna poskupljenja koja nisu ništa nego inflacijski porez a sve to služi iscrpljivanju stanovništva do bankrota svih nas, gubitka domova, ljudskih prava što je cilj međunarodne financijske oligarhije i vlade i sabora koja iste služi.

Veleizdani smo  i napadnuti i vrijeme za obranu nas i naših obitelji !

 

Narod je statistička sirotinja u najbogatijoj zemlji svijeta ?

Rezultat takvog rada 26 godina je 330.000 blokiranih obitelji, 1.000.000 nezaposlenih ljudi, četveročlana obitelj je dužna putem rodnih listova 200.000 eura sa 7,5% kamate, primanja četveročlane obitelji su za 5.000 kuna viša godišnje od protuustavnih kamata na protuustavni dug a svi znamo da većina nas ne radi a oni koji rade nemaju primanje od 5.000 kuna. Hrvati su bankrotirali odavno, bankrot država provodi polako s ciljem da ne dođe do masovne pobune bankrotiranih i deložiranih obitelji.

picture1

Referendum i generalni štrajkovi daju nam slobodu, ne postoji drugi put !

Referendum ukida sve stupove vlasti, referendum vraća opljačkanu imovinu, referendum zatvara lopove iz stranaka i njihove tajkune i bankare koji i dalje barataju s našom opljačkanom imovinom i kroz organizacije HUP i HUB šalju nam poruke putem medija kao da su oni stvarni vlasnici te imovine a nisu. Referendum briše dugove naših rodnih listova, zaustavlja trovanje GMO hranom, zaustavlja ideju o čipiranju svih nas žigom zvijeri i želje da se i naše tijelo privatizira a duša uništi čipom. Referendum pokreće proizvodnje iza pobjede i stvara punu zaposlenost i visoku proizvodnost koja uz najniže cijene, davanja, poreze i trošarine stvara uvjet za razvoj izvoza i pozitivnu vanjskotrgovinsku bilancu koja daje suficit nacije. Zar mi svi ne želimo biti svoj na svome, zaposleni, sretni i bezbrižni, imati sadašnjost i budućnost ? Zar nas sve to ne veže u borbi za slobodu i blagostanje Hrvatske i Hrvata  ?

Pozvan si – javi se  !

Nas je 3.800.000 građana a protiv nas je šačica ljudi, “njih” 30.000 i 100.000 “njihovih” uhljeba, udružni u ideju slobode mi smo većina.  Odnos glasova je 3.800.000 naspram 130.000 “njihovih glasova” !

Vrijeme je 

U prvoj fazi, potrebna je podrška svakog od nas a prvi korak je upis svih nas koji smo ZA NARODNI REFERENDUM u Odbor građana za NARODNI REFERENDUM. Upis se obavlja u jednom koraku, dovoljno je na elektronsku adresu NARODNOG REFERENDUMA,

REFERENDUM@net.hr

poslati elektronsko pismo s podacima, IME, GRAD, MOBITEL i tim činom Vi ste postali član Odbora građana za NARODNI REFERENDUM, odmah po slanju Vaše poruke, stižu Vam odgovor na Vašu poruku koji potvrđuje da smo Vaš zahtjev primili i kratke upute kako dalje.

Hvala svima na podršci i slozi,

ODBOR GRAĐANA “NARODNI REFERENDUM”

Još Hrvatska ni propala

Matica, ljudevit gaj.jpg

Još Hrvatska ni propala dok mi živimo,
visoko se bude stala kad ju zbudimo.
Ak je dugo tvrdo spala, jača hoće bit,
ak je sada u snu mala, će se prostranit.

Hura! nek se ori i hrvatski govori!

Ni li skoro skrajnje vrijeme da nju zvisimo,
ter da stransko teško breme iz nas bacimo?
Stari smo i mi Hrvati, nismo zabili
da smo vaši pravi brati, zlo prebavili.

Ferdo Livadić

Hura! nek se ori i hrvatski govori!


Oj, Hrvati braćo mila, čujte našu riječ,
razdružit nas neće sila baš nikakva već!
Nas je nekad jedna majka draga rodila,
hrvatskim nas, Bog joj plati, mlijekom dojila.

Hura! nek se ori i hrvatski govori!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on November 28, 2016 by .

Start here

Socrates International Trading

algorithm complexity trading

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

Socrates International Trading

algorithm complexity trading

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: