Društvo u kojem nema siromaštva jest ono koje ima najplemenitija načela. (Platon)

Na čelu kolone u Vukovaru su pljačkaši i oni koji su omogućili pljačku naroda !!!

Slikovni rezultat za Dinko BartulovićKada će narod shvatiti istinu o kojoj govori Glavašević ? 

Gdje su danas naša vlasništva tvornica, banaka, HNB, narodno zlato, gdje je novac od stambenog fonda, tko je ukrao klirinški dug, gdje je nestao novac naroda i tko su danas najbogatiji Hrvati ?

Ništa nisu stvorili, sve su opljačkali !!!

HDZ i SDP koalicije i MOST i danas omogućuju nastavak pljačke, jer povrata opljačkanog za vrijeme rata nema, odluke sabora o ne zastarijevanju ratne pljačke i profiterstva se ne provode, ne provode se odluke državne revizije da je pretvorba i privatizacija protuustavna.

Prvi na listi, i daleko ispred svih, vlasnik je Agrokora Ivica Todorić, s bogatstvom od 3,379 milijardi kuna, ali treba uzeti u obzir da tu nije uračunat Konzum koji nije na burzi, što znači da je njegovo bogatstvo znatno veće, no Forbes nema realnih pokazatelja na osnovu kojih bi izračunao njegovu vrijednost. Iza njega je obitelj Lukšić, sa 2,142 milijarde kuna, dok je na trećemu mjestu Emil Tedeschi, vlasnik Atlantic grupe, s bogatstvom od 1,533 milijarde kuna.

Narod je gladan, 95% Hrvata nakon ratne pljačke je statistička sirotinja !

Veleizdajnicima to nije dovoljno, dok se oni šepure na ćelu kolone u Vukovaru, donose zakone koji omogućuju trovanje naroda GMO otrovima, otpuštaju ljude jer posla nema, donose nove porezne zakone s ciljem da nam privatiziraju domove, teroriziraju Hrvate koji su napustili dom “trbuhom za kruhom” suludim porezima kao i umirovljenike koji imaju mirovinu zarađenu van domovine.

Narode, dosta je ! 

Oni ne misle stati, dok svi ne banrkotiramo, ostanemo bez domova, bez ljudskih prava  i dok nas ne čipiraju žigom zvijeri i otmu nam tijelo i unište dušu i od nas naprave zombije, upravljane iz kontrolnog centra putem čipa.

Milijarde dolara su uložene u projekt “Mozak”, satelitski sistem za upravljanje čipiranim ljudima je u svemiru i kruži, zakon Obamacare propisuje čipiranje naroda SAD-a a talijanski premijer Renzi javno je rekao da iza naroda SAD-a, čipiranje slijedi u Švedskoj a kasnije u Italiji i da će kazna u Italiji za odbijanje čipiranja biti 6.000 eura a iza zatvor.

Digitalni novac nalaziti će se na čipu i narod će predati tijelo da bi kupio koru kruha !

Pogledajmo video, kako je IBM odradio za Hitlera sve što je trebalo, opet imamo IBM koji će za globaliste odraditi čipiranje ljudi.

Ustati ili nestati ?

Izbori us namješteni, šačica lopova ubacuje nepostojeće glasove u izborni rezultat a u APIS-u namješta izborne rezultate da bi nas i dalje mogli pljačkati !

Zašto mi pristajemo na bankrot i siromaštvo ?

Serija generalnih štrajkova i NARODNI REFERENDUM uz kontrolu rada APIS-a od strane građana, nas vlasnika daje nam slobodu, povrat opljačkanih vlasništva resursa, banaka i HNB a novac HNB avansima pokreće izgradnju tvornica i zapošljava narod.

Najniži porezi, davanja, cijene i niska cijena kapitala daje svima nama visoku cijenu rada uz temeljni dohodak, a niska cijena robe garantira viši izvoz od uvoza što daje suficit nacije. I tek onda imamo bogatu zemlju i bogati narod.

Zar se za to nisu borili branitelji ?

Nas je 95% statističke sirotinje i borba za domovinu nije niti počela !

picture1

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on November 18, 2016 by .

Start here

Socrates International Trading

algorithm complexity trading

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

Socrates International Trading

algorithm complexity trading

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: