Društvo u kojem nema siromaštva jest ono koje ima najplemenitija načela. (Platon)

Republičke UDBE hapse branitelje s ciljem skretanja pažnje s Pernarovih govora o HNB i pretvorbenoj i privatizacijskoj pljački građana !


Slikovni rezultat za Dinko BartulovićUDBAŠKO pranje mozgova ljudi nema kraja ?

Čim je Pernar u saboru otvorio teme pljačke naših vlasništva resursa, banaka i HNB i ciljanje proizvodnje sirotinje u domovini koja uz monetarnu politiku HNB ubrzava bankrot i siromaštvo građana, republičke UDBE odmah su počeli s operacijom skretanja pažnje i doktrine šoka, da stado ne bi počelo razmišljati o tome da je opljačkano, veleizdano, lihvareno, trovano GMO otrovima, da stadu slijedi bankrot, gubitak doma, gubitak ljudskih prava i čipiranje.

Hapse republičke UDBE branitelje i kao “ne mogu se dogovoriti”  ?

Mogli su se dogovoriti kada su pljačkali imovinu građana u svim  republikama, kada se švercala nafta, droga, oružje, cigarete, kada su se zajednički osnivale banke po svijetu ili kada su se krali tvrtke putem skbrničkih računa u Zagrebačkoj banci ?

Narod uvijek nasjeda na priče za malu djecu ?

Kako je Plenković najavio nove pljačke naših opljačkanih vlasništva resursa, banaka i HNB koja su preko noći opljačkana zakonima, ova hapšenja branitelja su jako dobra tema za nastavak pljačke zvane privatizacija, koju će Plenković i društvo provesti po ubrzanom postupku po naredbi Goldman Sachsa i društva.

New Yorški bankari osmislili su pljačku cijele istočne Europe i Rusije

New Yorški bankari su tražili savršen posao i došli su na ideju da rušenjem Berlinskog zida osvoje sve resurse, banke i centralne banke sve do Rusije instalacijom pijandure Borisa Jelcina. Glavni igrač bankara koji je tražio “perfect trade” ili posao na kojem se ne može izgubiti zvao se Edmond Safra. On je okupio oko sebe svoje kolege bankare, New York boyse, koji su ostvarili taj san.


predsjednik Izraela Peres i bankar Safra

New Yorški bankari, MMF i Svjetska banka okupiraju Europu i Rusiju

CIA je odavno isprobala model pljačke resursa, banaka i centralne banke metodom doktrine šoka u Čileu i želja je bila da se model koji je opljačkao Aziju i Afriku prenese u Europu, SAD, Australiju i kako bankari s lakoćom svoje želje ispunjavaju, sve to i gledamo svaki dan u Hrvatskoj od 90-tih.

Prvu pljačku u Europi pokrenula je po uputama bankara Margaret Thatcher, jer ona je pokrenula protuustavne privatizacije u Velikoj Britaniji i kreće otimanje resursa i funkcija centralne banke od naroda. U bivšoj SFRJ glavni akter pljačke bio je Ante Marković koji je pokrenuo pljačke banaka i privatizacije po zakonu koji je pisao današnji potpredsjednik akademije HAZU Jakša Barbić a nekada predsjednik predsjedništva pravnika u privredi Jugoslavije. Komunisti i bankari lagano su se dogovorili, jer i jedni i drugi su internacionalisti, komunisti nemaju u sebi domoljublje, internacionala je njihova poznata pjesmica. Kako su bankari pokrenuli komunistički sustav koji komunistima nije stran, jer sve što gledamo je otimanje sve imovine narodu do stvaranja proletera od svih nas. U starom Rimu proleteri su stanovništvo koje posjeduje samo djecu i zato su zbog djece bili popisivani od vlasti.


kupljeni političari rade što žele bankari 

Tuđman i HDZ odbili su model vaučerizacije na VONS-u kojeg je pripremilo Znanstveno društvo ekonomista Z D E, točnije njihov član akademik Vojnić, koji je kasnije u javnosti izjavio da je HDZ na večerama u Norvalu pristao na pljačku resursa, banaka i centralne banke i dijeljenju opljačkane imovine onima koji su im pomogli da dođu na vlast. Naravno HDZ je ostavio i uvozni kanal za kanal naglog bogaćenja što je uzrok propasti kompletne industrije i poljoprivrede u Hrvatskoj. Uz one koji su opljačkali naša vlasništva u resursima, tzv. tajkuni, tu su i oni koji su opljačkali vlasništva naroda u bankama, bankari i uz podršku bankara Safre i New York boysa, MMF i Svjetske banke upravo se doktrinom šoka (ratom), pljačka se odradila svima nama ispred očiju na isti način kako se pljačka svaka zemlja. Doktrina šoka najbolje se vidi u Siriji, zar plačenici ne kolju ljude i snimaju sve to dok se pljačka nafta i stvara veliki Izrael ?

Planove bankara prvi uništava KGB !

KGB nakon uklanjanja Jelcina, postavlja na vlast Putina a Safra, najbogatiji bankar svijeta, ubijen je u Monacu od KGB. Rusija rješava problem s tajkunima na način da oni koji su lojalni Putinu rade upravo što im govori KGB i Putin a oni koji su planirali maknuti Putina i nastaviti pljačke po Rusiji brzo su kažnjeni od KGB i Putina.

Ako želite više znati o ekonomiji Miltona Friedmana koja se provodi u domovini od kada smo “samostalni” pogledajte video.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on November 4, 2016 by .

Start here

Socrates International Trading

algorithm complexity trading

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

Socrates International Trading

algorithm complexity trading

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: