Društvo u kojem nema siromaštva jest ono koje ima najplemenitija načela. (Platon)

Čestitam Pernaru na govorima u saboru no narod je gladan i gubi dom !

S vladavinom lopova nema pregovora !

Vladavina lopova izlazi iz sabornice dok Pernar govori i ne misli napraviti promjene po iti jednom pitanju s ciljem da Hrvatska postane država i da se ukine kolonijalni status.

EU fikcija 

EU nije država, EU je fikcija, EU nije monetarna unija, ECB nije centralna banka jer ne financira tokove novca u EU, EU parlament nije parlament jer 100% glasova u parlamentu ne garantira da će se ta odluka sprovesti i pretvoriti u zakon o tome odlučuje EU komisija, EU je diktatura vođena od New Yorških bankara koji kontroliraju novčane tokove EU, uz pomoć kolega, drugih bankara, tako da su EU direktive  bankarske direktive.

Privatizacije i protuustavno zaduživanje jesu temelj ropstva i bankrota Hrvata 

Koliko god Pernar govori u saboru gorku istinu, HDZ i SDP su kupljeni od bankara, u slučaju da žele odbaciti novi svjetski poredak, oni će biti uništeni, isti čas će isplivati tajni računi vodstva tih stranaka s novcem koji je skriven u inozemstvu, jer nitko ne izdaje narod zabadava. Zato, dok Pernar govori istinu, država će i dalje imati nova protuustavna zaduženja dok svi ne bankrotiramo a privatizacijama će se pljačkati naša opljačkana imovina koja nije državna, jer država je pljačkom i zakonima preotela naša vlasništva i umjesto da ljudi imaju temeljni dohodak, on se sada slijeva u džepove lopova koji žive u dvorcima.

Moje pitanje Pernaru je samo jedno 

Da li on misli držati govore u saboru koje nitko ne sluša ili misli koristiti saborsku govornicu i pozvati narod u seriju generalnih štrajkova i pokretanje NARODNOG REFERENDUMA s ciljem gašenja ovog sustava, jer ako Pernar misli govoriti istinu u saboru  i sakupljati glasove građana tom istinom, dok on to radi, narod će ostati bez doma, hrane i ljudskih prava. Što je bitnije Pernaru sakupljati glasove za slijedeći mandat ili pozvati narod u slobodu s saborske govornice ? Karijera saborskog zastupnika ili sloboda naroda ?

Ovo pitanje ponavljam stalno, isto sam pitao Petrinu i Sinčića i oni su izabrali populizam i sakupljanje glasova za novi mandat, pokazali su da su im drage privilegije, novac, imunitet a da ih na kraju priče za narod boli briga, oni su potvrdili da ne misle riskirati svoje privilegije za slobodu naroda.

A Vi gospodine Pernar ?

Draži su Vam glasovi gladnih i bankrotiranih Hrvata i novi mandat u saboru ili da ti Hrvati rade, imaju i odlučuju, da su ti Hrvati stanovnici domovine a ne robovi kolonije.

Na moje pitanje ne trebam odgovor, Vaša dijela pokazati će što je Vaš interes.

Narod je gladan a kolača nema.

Pozovite narod i ja Vam se stavljam na raspoglanje !

picture1

Advertisements

2 comments on “Čestitam Pernaru na govorima u saboru no narod je gladan i gubi dom !

 1. Krešo
  October 20, 2016

  Ponavljam i opet konstataciju da je ogromna šteta ako se ne udružite, čak i ako vam zajednička strategija bude “good cop & bad cop” 😉
  Sretno! Zajedno!

  Like

  • Krscanin
   October 21, 2016

   Gospodine Krešo, ne samo Pernar i Dinko Bartulović, već svi hrvatski intelektualci se trebaju staviti na raspolaganje, jer samo zajedničkim snagama možemo uspostaviti socijalnu pravdu i državu blagostanja, dok se ne otarasimo EU i Nato nema istinski oslobodne Domovine. EU je fašističko-korporacijska tvorba zapadnih sila. https://www.youtube.com/watch?v=ZGFcBlEumQ0

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on October 20, 2016 by .

Start here

Socrates International Trading

algorithm complexity trading

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

Socrates International Trading

algorithm complexity trading

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: