Društvo u kojem nema siromaštva jest ono koje ima najplemenitija načela. (Platon)

Plenkovićev program od 5 točaka ili UDBAŠKE priče za malu djecu ?

picture1

Mjere Plenkovićeve vlade – prodaja lažne nade

Prvo, Vlada kani provesti cjelovitu poreznu reformu i olakšati uvjete poslovanja, a spominje se i stavljanje neaktivne državne imovine u funkciju gospodarstva te temeljito restrukturiranje javnih poduzeća.

Slikovni rezultat za Dinko Bartulović
To znači, da će se porezi uvećati zbog vanjskog duga i optereti će se građane, stavljanje neaktivne državne imovine u funkciju znači nastavak privatizacijske pljačke opljačkane imovine koja ima svog vlasnika, vlasnik te imovine nije država nego građanin rođenjem, zar narod Slovenije nije dobio vlasničke vaučere temeljem istog ustava bivše SFRJ a mi Hrvati smo opljačkani kao male bebe. 

Drugo, Vlada će konkretnim mjerama ulagati u ‘generatore rasta’, odnosno djelatnosti s najvećim potencijalom rasta, među koje se ubrajaju poljoprivreda, turizam i industrija.

Slikovni rezultat za Dinko Bartulović
Vladi nije dozvoljeno temeljem protuustavnog sporazuma EU RH ulagati kao što je i temeljem istog sporazuma zabranjeno HNB stvarati novac iako se sve to nema smisla s zdravom pameti, jer EU nije država, ECB nije centralna banka, EU parlament nije parlament jer o ničem ne odlučuje i zabranjeno mu je i sa 100% glasova donijeti jednu jedinu odluku, prema tome,  Plenković laže i obmanjuje narod jer se oni jako boje bijesa naroda.

Treće, Vlada namjerava povećati učinkovitost institucija kroz pojednostavljenje pravila i ubrzanje rada administracije i sudova. Tu se spominje i digitalizacija, ali i jačanje neovisnosti pravosuđa, povećanje pravne sigurnosti i učinkovitosti pravosudnog sustava.

Slikovni rezultat za Dinko Bartulović
Kada ustavni sudac namjesti izbore i odbije prigovor da se izbori održavaju s 330.000 nepostojećih glasova na način da “prigovor nije dozvoljen” i za nagradu postane predsjednik ustavnog suda, teško je vjerovati da će Plenković dirati u pravosuđe koje održava ovu fikciju koja se održava namještenim izborima. Kada Merkel govori o digitalizaciji ona govori o čipiranju, da li Plenković misli o istoj digitalizaciji, digitalizaciji ljudi ? 

Četvrto, nastavit će se s jačanjem održivosti javnih financija, što znači daljnje smanjivanje proračunskog deficita s konačnim ciljem vraćanja kreditnog rejtinga na razinu investicijskog. Tu se spominje i bolje korištenje EU fondova, a kao cilj do 2020. godine navedeno je postizanje uravnoteženog proračuna opće države i smanjenje javnog duga za deset postotnih bodova.

Slikovni rezultat za Dinko Bartulović
O protuustavnom zaduživanju puno sam pisao, samo ću reći da je u vladi ministar financija Marić koji se odmah na početku mandata zadužio za milijardu eura a ministrica gospodarstva zove se Martina Dalić koja je prije bila ministrica gospodarstva i napravila je rekord, u godinu dana zadužila se 25 milijardi kuna. To nikome nije uspjelo i zato Plenković prodaje nadu jer nada je hrana siromaha.

Peti stup razvoja poduzetništva Plenkovićeva Vlada vidi u reformi obrazovnog sustava.

Slikovni rezultat za Dinko Bartulović
Naravno, za ovaj sustav potrebno je proizvoditi poslušne klošare, kurve, konobare i kuhare, jednom je moj prijatelj rekao da Hrvatskoj u sistemu Miltona Friedmana, New Yorških bankara trebaju 4K. Kada sam ga pitao što znači 4K, on je hladnokrvno rekao, konobari, kuhari, kurve i klošari i bio je u pravu. Laka ti zemlja doktore Matiću.

Zaključak ove priče je da promjena nema, pljačka se i kamatari narod po starom dok svi ne izgubimo domove, dok ne zavlada glad i onda počinje digitalizacija, čipiranje ljudi. 

Narod će i dalje gledati vlastitu propast umjesto da u slozi pometemo UDBAŠE i njihovu djecu zauvijek iz Hrvatske !

4 milijuna Hrvata boji se 30.000 udbaša foteljaša i 260 drugova iz CK koji su popalili naša vlasništva resursa, banaka i HNB, 4 milijuna Hrvata bira bankrot, predaju doma, glad, čipiranje i kopanje po smeću jer 4 milijuna Hrvata ne zna da je vlast, jer ima glas i da je narodna sloga sloboda.

E pa sretno nam bilo do digitalizacije a onda nas više nema, ostaju samo naša tijela.

AMEN +

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on October 19, 2016 by .

Start here

Socrates International Trading

algorithm complexity trading

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

Socrates International Trading

algorithm complexity trading

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: