Društvo u kojem nema siromaštva jest ono koje ima najplemenitija načela. (Platon)

Markička terorizira molitvenim akcijama žene s ciljem bolje prodaje kontracepcijskih sredstava !

47f4ac9b04a3f5cb9cbe04ede7b3d3f4

Tko je Željka Markić ? 

U zadnjih pet godina zaradila je više od 23 milijuna kuna. Ogroman je to novac za tvrtku koja ima, zavisno od godine, između sedam i 20 zaposlenih. Željka Markić je jedini osnivač tvrtke, dakle jedino i samo njoj pripada sav taj novac. Apsolutni rekord u poslovanju drži 2011. godina, kad je Sermon ostvario rekordna 17,4 milijuna prihoda i 8,5 milijuna kuna dobiti. Nakon što je platila porez, Markić je na raspolaganju ostalo skoro sedam milijuna kuna.

Njezina je tvrtka Sermon, nadzire klinička ispitivanja koje velike farmaceutske tvrtke sa svojim lijekovima provode, ali i pomažu u dobivanju licencija za neke lijekove, dojavljuju nuspojave i sl. U tom dijelu posla sigurno je pomogao i suprug koji je liječnik. Sponzori, odnosno klijenti Sermona su velike svjetske kompanije, pa i Teva i Eli Lilly, u kojima je sadašnji premijer Tihomir Orešković radio.

Slikovni rezultat za molitvene akcije ispred bolnica


Sada Vam je jasno da je cijela priča o pobačajima samo dobar posao ? 

Tu su i Italfarmaco, Novartis, MSD.a to su  kompanije koje u svom setu nude i široki dijapazon kontracepcijskih sredstava, pa i tablete za dan poslije. Bilo u skladu s njenim svjetonazorom ili ne, činjenica je da Markička na lijekovima i suradnji s najvećim farmaceutskim tvrtkama ostvaruje većinu svojih 23 milijuna kuna prihoda. 

Crkva daruje Opus Dei ? 

Markićkina tvrtka od Crkve kupila raskošno imanje na otoku Šipanu za mizernih 246 kuna po metru. Danas vrijedi deset puta više. Donacija? Osim što je biskup Želimir Puljić osobno potpisao ovlaštenje da joj se proda imanje, grad Dubrovnik je potvrdio i da se u gradnju kompleksa krenulo bez ijedne dozvole…

Iz kupoprodajnog ugovora, iz kojeg je razvidno da je firma Željke Markić crkvi za cijelo imanje platila 1,138.422 kune. Ispada da ju je kvadratni metar koštao 246 kuna, što je zapravo – bagatela. Radi se o cijeni gotovo četiri puta manjoj od tržišne.

Na sličnim se lokacijama na Šipanu cijena kvadrata, naime, kreće od 120 do 150 eura. Međutim, bivši dubrovački biskup Želimir Puljić nije vidio nikakav problem u tome da Markićki prepusti skupocjeno zemljište za drastično manju cijenu. Dubrovački trgovci nekretninama smatraju da je vrijednost imanja danas oko 10 milijuna kuna.

U veljači 2010. godine biskup Puljić posebnom je potvrdom ovlastio don Slavka Grubišića, župnika Župe Velike Gospe na Šipanu, da u ime Dubrovačke biskupije s tvrtkom „Sermon“ i Željkom Markić sklopi ugovor o kupoprodaji spomenutih nekretnina. Ugovor je sklopljen 31. ožujka 2010. godine, a istog dana je ovjeren u uredu dubrovačkog javnog bilježnika Nikše Mozare.
Slikovni rezultat za vila željke markić opus dei

Advertisements

One comment on “Markička terorizira molitvenim akcijama žene s ciljem bolje prodaje kontracepcijskih sredstava !

  1. Krscanin
    October 11, 2016

    Sveta Majka Terezija je jednom rekla: “Ne smijemo se iznenaditi kada slušamo o ubojstvima, ratovima, mržnji. Ako majka može ubiti svoje vlastito dijete, što nam je ostalo nego da jedni druge poubijamo?”

    Prema riječima pape Svetog Ivana Pavla II. “Narod koji ubija svoju vlastitu djecu je narod bez nade.”

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on October 11, 2016 by .

Start here

Socrates International Trading

algorithm complexity trading

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

Socrates International Trading

algorithm complexity trading

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: