Društvo u kojem nema siromaštva jest ono koje ima najplemenitija načela. (Platon)

General Glasnović je gusan u magli !

Slikovni rezultat za general glasnović

Hrvatskom vlada međunarodna financijska oligarhija (MFO) 

HDZ i SDP koalicija i sve stranke u Saboru RH, samo su slugani međunarodne financijske oligarhije koji prodaju resurse, banke i funkcije HNB istima za judine škude. Pa ako ste zadrti desničar ili zadrti ljevičar, upali ste u zamku bankara i kupljenih političara.

Globalizam jest revolucionarni pokret buržoazije

Globalizam je stvorio komunizam, i Staljina, i Hitlera, i fašizam. Globalizam je najradikalnija revolucija koja je počela s Francuskom revolucijom u režiji međunarodnih bankara, i sve do današnjih dana. 

Globalizacija jest stvaranje globalnih uvjeta (uvjeta na cijelom globusu ili planetu) za izrabljivanje, i faraonsku autoritarnu vlast svjetske elite.

Pojam globalizma možemo ga objasniti pomoću gornjih pojmova, gesla, slogana, i navodnih pouka. Međutim, možemo globalizam opisati i kao masovnu nezaposlenost, i kao stalnu nezaposlenost, zatim, kao rad bez (redovne) plaće i bez radničkih prava, ili kao školsko obrazovanje koje proizvodi debile, ili pak kao svjetsku krizu, i krizu identiteta, ili kao depresiju suvremenog društva, kao bezvoljnost, kao ovisnost o svemu, o pasti za zube sa štetnim fluorom, ili o nužnim cjepivima sa zdravom živom, o radio-aktivnom zračenju kao normalnom pojavom, ili pak kao ovisnost o drogama ili opojnim sredstvima
kemijskom zaprašivanju stanovništva iz aviona, GMO hrana s kojom se trujemo …

Globalizam je uveo ekonomske sankcije kao normalnu pojavu, i politiku genocida kao nužno zlo. Globalizam je izbor između većeg i manjeg zla, a mi biramo ono manje, odnosno biramo zlo.

Kao što je mafija međunarodnog bankarstva i neoliberalizma proširila globalizam svijetom, stvarajući globalne uvjete za pljačku i ratno profiterstvo, te korupciju širokih razmjera, i agitacijsku propagandu putem masovnih medija koji služe za pranje mozgova, tako je domaća udbo-mafija stvorila svoj mini-balkanski globalizam u Republici Hrvatskoj i drugim republikama bivše Jugoslavije koja je zajedno s Titom bila služinčad globalizma kao što su i današnji titići i titoisti na vlasti služinčad svjetskog globalizma.

S neukim masama, bankari i kupljeni političari s lakoćom manipuliraju ?

Ekonomski stručnjaci, kojima je jasna monetarna povijest svijeta, od Rimskog carstva do danas, ne mogu se manipulirati i iskorištavati putem programa “folklornog Hrvatstva”, iza kojeg se kriju neke druge namjere, točnije veleizdaja Hrvatske.

Manipulirani narod, pa i branitelji, razmišljaju temeljim takvih manipulacija i vjeruju u krivu sliku države i političkih rješenja u Domovini, koje se odašilju putem opljačkanih medija. Ta manipulacija skriva jednakost između HDZ i SDP i desnih i lijevih i zelenih, koji u dogovoru s MMF i Svjetskom bankom odrađuju iste zadatke, vrše pretvorbe, privatizacije, s protuustavnim dugovima kamatare rodne liste građana, do postizanja totalnog cilja, otimanja domova, hrane i ljudskih prava svih građana, pa i branitelja, jer oni su zaboravili da su također građani i da su od bankara i kupljenih političara strpani u isti lonac.

Bankari slamaju Crkvu s dvije revolucije 

Naime mnogima nije jasno kako je Crkva izgubila bitku s bankarima s dvije revolucije koje su Crkvi slomili kičmu.

Na zapadu Francuska revolucija i na istoku Oktobarska revolucija, ne samo da su uništili Crkvu u borbi protiv banakara i njihove kamate, nego su Crkvu doveli u podređeni položaj naspram kojeg je imala prije ovih revolucija.

Francuska revolucija jasno pokazuje što se dešava s Crkvom nakon pobjede bankara !

U studenom 1789. su konfiscirana crkvena imanja, kako bi se financirale reforme i nove vlasti. Kao odšteta su izdani asignati – vrijednosni papiri, koji su ubrzo izgubili na vrijednosti, te je zavladala inflacija.

Svećenstvo je došlo pod vlast države, a 1790. je u okviru zakona donijet ustavni zakon svećenstva. U njemu je definiran položaj svećenstva. Svećenstvo je bilo zaduženo za matične knjige i pokapanja mrtvih, za što su dobivali državnu plaću. Biskupi su trebali biti birani, a ne da ih izabire papa. Svećenici su trebali zaprisegnuti, inače bi ih država lišila moći (propovijedanja). Zajedno s Crkvom, zavisili su o državnoj plaći. To je dovelo do raskida s papinstvom – problem je bio odnos s papom. Država nije mogla “odrediti” svećenike jer su bili podređeni – to je bio kamen spoticanja.

Druga revolucija bankara koja je slomila kičmu Crkvi na istoku, Oktobarska revolucija ! 

Svi povijesni dokumenti dokazuju da je Lenjin financiran od međunarodnih bankara putem Švedske ubaćen u Rusiju, svi znamo da su bankari nagovorili Lenjina da sakupi sve rusko zlato za svjetsku revoluciju i svi znamo da su bankari oteli to zlato i nestali tragom, nakon tih događaja Lenjin umire od tumora mozga i svih ovih prijevara u kojima je nasamaren od međunarodnih bankara.

Povijest je učiteljica, znanje je imanje !

Takozvani međunarodni bankari, koji su, dakle, isključivo „internacionalisti“,bez ikakvog osjećaja pripadnosti bilo kojoj naciji, bez religiozne pripadnosti, i bez ikakve privrženosti nacionalnoj državi u kojoj žive, i djeluju, stvorili su ideologiju liberalizma, komunizma (marksizam), i fašizma.

Da li znamo tko je naš neprijatelj ?

Uzrok pojavi totalitarnog fašizma je komunizam, a uzrok pojavi totalitarnog komunizma je liberalizam koji je također totalitaran, i još opasniji jer djeluje suptilno: liberalizam naoko propagira ljudska prava i demokraciju, tako i građanska prava i slobodu vjeroispovijedi, te osuđuje kršenje ljudskih prava, i rasizam, a istovremeno krši ljudska prava, odnosi se rasistički prema narodima, napada religiju, Crkvu i vjernike  i korupcijom i totalnom privatizacijompotkopava demokraciju i nameće korporativni fašizam ili socijalizam odnosno totalitarno društvo na čelu s vladajućom elitom bogataša ili krupnih kapitalista i ratnih profitera.

Mantra je da je HDZ  domoljuban a  SDP su jugoslavenska opcija, jer HDZSDP je bankarska opcija ! ! !

Bankari neškolovane ljude odmah preveslaju s lakoćom ?

Pustimo “priče” i programe bankara s kojima se programira narod, s ciljem razbijanja naroda u grupe da bi manjina mogla vladati s većinom, jer s 90% opljačkanih građana u Domovini, po bogatstvu, jasno se vidi da vlada 260 odabranih obitelji centralnog komiteta koji su dio novog poretka u Hrvatskoj. Centralni komitet je u tranziciji otupstio članstvo i formirao svoje nove ćelije “stranke” s kojima je odradio uz pomoć iskustva CIA i medija okupaciju naših mozgova.

DOKAZI : 

1. 1990. godine HDZ vrši pretvorbu, pljačku po zakonima dr. Jakše Barbića koji su napisani od predsjednika predsjedništva pravnika privrede u Jugoslaviji ! To znači da se naša Božja prava rođenjem ili 98% ukupnih vlasništva u RH otima nama građanima i prenosi se na državu, to znači da država više ne služi građana nego građani tim činom postaju roblje bez vlasništva, bez prava vlasništva.

2. 1992. godine HDZ vrši privatizaciju po istim zakonima ! To znači da se opljačkana prava vlasništva prenose sa države na odabrane obitelji, po sistemu kako funkcionira svijet danas, svijetom vladaju obitelji i gleda se korist, a korist nema Domovinu, niti je korist Domoljubna opcija !

Ekonomski alati koji se koriste u postizanju ciljeva jesu deindustrijalizacija, definancijacija (krize ) i zaduživanje nacija putem rodnih listova građana s suludim kamatama ( klasično kamatarenje ).

3. 1994. godine HDZ blokira Hrvatsku narodnu banku u mandatu guvernera Škreba i na taj način ukida se “proizvodnja” novca po znanstvenim i ekonomskim postulatima da je novac ekvivalent novih vrijednosti i prelazi se na globalistički sustav koji je temeljen na zaduživanju rodnih listova putem Državne obveznice. Ovaj sustav je postavljen od globalista tek u II. svjetskom ratu i na taj način prvi puta u monetarnoj povijesti je zadužen na ovaj način narod SAD !

4. Istraživanje je proveo švicarski Federalni institut za tehnologiju u Zurichu koristeći računalni model za izračunavanje odnosa u prirodi kako bi pratio odnose vlasništva u multinacionalnim korporacijama.

Tim znanstvenika je otkrio da od 43.000 multinacionalnih kompanija, njih 1.318 čine sami centar globalne ekonomije. U samoj srži centra postoje 147 kompanija koje kontroliraju 40 posto njihovog bogatstva, a struktura njihovog vlasništva je isprepletena – svi imaju udio u svakome.

Top 50 od 147 kompanija koje su u samoj srži:

 1. Barclays plc
 2. Capital Group Companies Inc
 3. FMR Corporation
 4. AXA
 5. State Street Corporation
 6. JP Morgan Chase & Co
 7. Legal & General Group plc
 8. Vanguard Group Inc
 9. UBS AG
 10. Merrill Lynch & Co Inc
 11. Wellington Management Co LLP
 12. Deutsche Bank AG
 13. Franklin Resources Inc
 14. Credit Suisse Group
 15. Walton Enterprises LLC
 16. Bank of New York Mellon Corp
 17. Natixis
 18. Goldman Sachs Group Inc
 19. T Rowe Price Group Inc
 20. Legg Mason Inc
 21. Morgan Stanley
 22. Mitsubishi UFJ Financial Group Inc
 23. Northern Trust Corporation
 24. Société Générale
 25. Bank of America Corporation
 26. Lloyds TSB Group plc
 27. Invesco plc
 28. Allianz SE
 29. TIAA
 30. Old Mutual Public Limited Company
 31. Aviva plc
 32. Schroders plc
 33. Dodge & Cox
 34. Lehman Brothers Holdings Inc*
 35. Sun Life Financial Inc
 36. Standard Life plc
 37. CNCE
 38. Nomura Holdings Inc
 39. The Depository Trust Company
 40. Massachusetts Mutual Life Insurance
 41. ING Groep NV
 42. Brandes Investment Partners LP
 43. Unicredito Italiano SPA
 44. Deposit Insurance Corporation of Japan
 45. Vereniging Aegon
 46. BNP Paribas
 47. Affiliated Managers Group Inc
 48. Resona Holdings Inc
 49. Capital Group International Inc
 50. China Petrochemical Group Company


Švicarski Federalni institut za tehnologiju u Zurichu

Suma sumarum;

HDZ nije nacionalna opcija niti ih je briga za narod i naciju, HDZ je sluga globalista, međunarodnih obitelji koje posjeduju sve banke i korporacije, HDZ nema veze s Hrvatskom, HDZ ima veze s svojim džepom kao i SDP a general Glasnović je samo gusan u magli !

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on September 25, 2016 by .

Start here

Socrates International Trading

algorithm complexity trading

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

Socrates International Trading

algorithm complexity trading

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: