Društvo u kojem nema siromaštva jest ono koje ima najplemenitija načela. (Platon)

1. krug vlasti – bankari, 2. kupljeni političari, 3. mediji, 4. PR agencije !

Kontrola stada 

Zašto su bankari odabrali pobjednike ?
Što je zajedničko anketnim pobjednicima i zašto su oni izabrani od bankara ? 

Želja bankara, tajkuna i međunarodne financijske oligarhije je očuvanje stanja pljačke resursa, banaka i HNB i očuvanje stanja lihvarenja rodnih listova građana upakiranih u državne obveznice, jer taj 150 puta protuustavni i skuplji novac, nagomilao je dug po svakom rodnom listu živog Hrvata, od bebe do djede, od 50.000 eura i kako nemamo prihode jer su nam opljačkana vlasništva i kako su namo obveze 150 puta skuplji novac privatnih bankara, svi moramo bankrotirati, pobjednik će biti onaj koji bankrotira zadnji. To ovi od bankara izabrani političari garantiraju ! 

 

Zašto mediji govore o pobjedu HDZ, SDP, MOSTA i ŽIVOG ZIDA ? 

HDZ, SDP i MOST, u svojim mandataima protuustavno su privatizirali i protuustavno su zaduživali narod i bankari i međunarodna financijska oligarhija zadovoljna je njihovim uslugama. Kako je Živi zid shvatio igru, oni i Lovrinović promijenili su retoriku i sada ne govore o poništenju pretvorbe i ništavnosti privatizacije, sada govore da će uvesti porez na banke a ne vratiti opljačkane banke ljudima u vlasništvo kako je to i bilo prije pljačke, sada isti govore ne o brisanju protuustavnih dugova od 50.000 eura po glavi stanovnika, sada oni govore o zamjenama dugova novima, na duži rok i s manjom kamatom !

Strategija Karina Hromin Sturma je naš spas ! 

Njegov program je smrtonosni udarac tajkunima, bankarima i kupljenim političarima i sloboda, posao, visoka cijena rada i temeljni dohodak, zato on ima 25 godina medijsku blokadu, koja je počela njegovom ustavnom tužbom 90-tih zbog ugovora HNB MMF i zbog njegovih kolega koji su ustavnim putem tražili poništenje pretvorbe i ništavnost privatizacije.

Ovakve emisije su česte, svi premijerski kandidati odbili su sučeljavanje s Karinom, znamo i zašto, jer oni izvršavaju naloge bankara, tajkuna i međunarodne financijske oligarhije i u tim sučeljavanjima svi oni bi bili poraženi, jer lažu narod !

Picture1

Drugi osigurač očuvanja vladavine lopova je namještanje izbora

Svi izboru u Hrvatskoj su namješteni, od obitelji vezanih uz komunističku partiju, jer oni su postavili demokraciju, napunili sve stranke svojim ljudima i kontroliraju sustav u suradnji s međunarodnom financijskom oligarhijom, koja je sustav postavila padom Berlinskog zida sve do Rusije.

I ovi izbori biti će održani s 300.000 nepostojećih birača, brojanje glasova iza zatvorenih vrata prvi je osigurač namještanja izbora, drugi je APIS koji će zbirne rezultate pretvoriti u ono što vladavina lopova želi a treći osigurač je DIP, koji će sve prigovore odbiti, o tome smo pisalo kako se to dešava a na vrhu hobotnice otete demokracije nalazi se ustavni sud.

Predsjednik ustavnog suda je namjestio parlamentarne izbore !

ustavni suci Mato Arlović Miroslav Šeparović

Umjesto tri godine zatvora, nagrada za namještanje izbora ? 

Predsjednik ustavnog suda RH je Šeparović, a svi znamo da je on svojom odlukom omogućio namještanje zadnjih izbora a tada je bio samo ustavni sudac. Naravno da on nije sam, u tu rabotu umješani je DORH i DIP, te ministri uprava iz HDZ i SDP. Moram napomenuti da je ministar HDZ koji je prvi krivotvorio biračke spiskove za nagradu postao ustavni sudac a SDP ministar uprave koji je namjestio biračke spiskove kandidat je danas za sabor a i ministrica uprave iz MOST-a isto je namjestila biračke spiskove i danas imamo 300.000 nepostojećih birača, prije ih je bilo 330.000 a za vrijeme Tuđmana 1.000.000 !

Nadam se da nam je sada sve jasno ? 

apostoli

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on September 7, 2016 by .

Start here

Socrates International Trading

algorithm complexity trading

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

Socrates International Trading

algorithm complexity trading

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: