Društvo u kojem nema siromaštva jest ono koje ima najplemenitija načela. (Platon)

!Zašto sve stranke rade za bankare i tajkune ?

Slikovni rezultat za izbori 2016

Pročitao sam sve programe svih stranaka i vidio veliku obmanu !

Stvari su kristalno jasne, HDZ, SDP, MOST, Živi zid, PAMETNO, MB365 i sve ostale stranke i koalicije NE MISLE VRATITI NARODU POKRADENU IMOVINU i MAKNUTI VIRTUALNI DUG S RODNOG LISTA OD 50.000 eura s 7,5% kamate i to ovoreno govore i tvrde !

Svi oni jasno poručuju nama, ostajete robovi u partijskoj bankarskoj i tajkunskoj koloniji pod patronatom međunarodnih korporacija i banaka i spasa Vam nema, oteti ćemo Vam domove iza bankrota a do tada na programu je trovanje GMO otrovima iz tvornice otrova Monsanto ! Mi ćemo služiti okupatore a ne narod !

Screen Shot 2016-08-26 at 11.01.45

Čak je i Živi zid odustao od poništenja pretvorbe i ništavnosti privatizacije, jer otvoreno govore da banke treba oporezovati a ne vratiti opljačkanu imovinu narodu, oni su odustali i od slobodne i ustavnoj funkciji HNB, zato Lovrinović govori o zamjenama protuustavnih dugova novim ustavnim dugovima na duži rok i manju kamatu ! !

Narode, loše ti se piše, ako daš glas bilo kojem kandidatu s naslovne slike, on će služiti tajkune i bankare a ti ćeš i dalje biti dužnički rob koji treba bankrotirati i bez doma ostati !

000000000000000000000000000000000000000000000000000

HNB umjesto da financira Hrvate, pretvara sve nas u dužničko roblje !

Zašto svi imamo kredit rođenjem od 50.000 eura s 7.5% kamate da nikada nismo bili u banci ? Zato jer HNB ne kontrolira novčane tokove a to je ustavna dužnost svake centralne banke u svim zemljama svijeta i to nas čini dužničkim robom, jer kada se rodi beba i ima rođenjem dug od 50.000 eura s 7,5% kamate samo dobitak na lotu može bebu osloboditi od dužničkog ropstva. Kod nas je ropstvo u gorem obliku jer nam se moraju oteti domovi, zato je plan da svi bankrotiramo i svi ostanjemo bez doma, kao i u Njemačkoj, jedna plaća na rentu doma a druga za hranu.

Ustav Članak 53 kaže: Hrvatska Narodna Banka odgovorna je, u okviru svojih prava i dužnosti, za stabilnost valute i za opću likvidnost plaćanja u zemlji i prema inozemstvu.
Ako je HNB po Ustavu odgovorna za vanjsku likvidnost, tada ona mora financirati hrvatsku privredu, a ne da HNB, Vlada i Ministarstvo Financija protuustavno zadužuju Hrvatski narod kod stranih banaka.

Narod nije nikada dao mandat nijednoj Vladi da ga zadužuje, niti je bio raspisan referendum o zaduživanju, već je ta funkcija po Ustavu povjerena HNB-u.
Zbog Zakona o HNB-u na pitanje zašto se protuustavno zadužuje Hrvatski narod guverner HNB g. Boris Vujčić odgovara da nije on donio Zakon i da se za to pitanje treba obratiti Saboru kao zakonodavnom tijelu.

U članku 3. Zakona kaže: radi održavanja stabilnosti cijena „MOŽE“ surađivati sa Vladom RH i drugim tijelima, ECB. Što znači da je Sabor izglasao da HNB pripada ECB-u, a ne Saboru i Hrvatskom narodu, što je suprotno članku 1. i 2. Ustava RH.

Zato Hrvatska ima vanjski protuustavni, nezakoniti dug od 400,0 mlrd. kn bez izdanih jamstava i garancija, blagajničkih zapisa, obveznica i reprogramiranih kredita; sa tim stavkama je dug daleko veći. Zato se Hrvatska nalazi u Dužničkom ropstvu što su svi dužnosnici priznali.

Slikovni rezultat za Najbogatiji Hrvati

Sve stranke jasno govore mi radimo za lopove a ne za narod !

Kada smo svi vlasnici imovine mi imamo i vlasnička prava, no nama je imovina opljačkana, od prava nam je ostao samo vlasnički glas na izborima, no i on ne vrijedi puno jer vladavina lopova s 300.000 nepostojećih birača, putem svojih ljudi u biračkim odborima i putem APIS-a koji radi zbirne rezultate može namjestiti izbornu pobjedu onome tko nema niti jedan glas naroda, zato sve stranke trube u trubicu i sviraju muziku koju vole partijski bankari i tajkuni da ne bi ostali bez glasova, sve stranke zapravo poručuju narodu, tko Vas šiša, mi se borimo za privilegije !

Zakon o poduzećima Službeni list 84/89 i 49/90 protuustavno i protuzakonito promijenjen je u Zakon o Pretvorbi u travnju 1991. g. Tim protuustavnim i nezakonitim zakonom je društvena imovina vlasništvo građana RH pretvorena u vlasničke udjele države. Zatim slijedi niz protuustavnih zakona: Zakon o pretvorbi društvenih poduzeća NN19/91, Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o pretvorbi društvenih poduzeća NN83/92. i drugi.
Imovina se stječe samo kupoprodajom, nasljeđivanjem i poklonom, a ne nezakonitom pretvorbom.

Prema Ugovoru o sukcesiji koje su potpisale i ratificirale sve države sljednice bivše Jugoslavije pod patronatom međunarodne zajednice velikih sila u Beču, Republika Hrvatska je ratificirala Ugovor 03.03.2004.g. u kojem u Anexu “G”, piše: Bilo kakav navodni prijenos prava na pokretnu i nepokretnu imovinu učinjen nakon
31.prosinca 1990. g. i zaključen pod prisilom ili protivno pododjeljka “a” ovog članka bit će ništavan.

Prema tom Međunarodnom Ugovoru koji je ratificirala Hrvatska, sva drušvena imovina se mora vratiti vlasnicima, to jest narodu Republike Hrvatske.
Takva imovina sastoji se iz protuustavno privatiziranih poduzeća i banaka u vrijednosti od 500,0 mlrd kn.

U svakom kukolju ima i žita ?

Postoji samo jedan kandidat i samo jedan model koji vraća opljačkano, pokreće proizvodnje, oslobađa sve nas od trovanja GMO otrovima, daje svima nama temeljni dohodak od 3.000 kuna, visoku cijenu rada, nisku cijenu kapitala, što daje najniže cijene, davanja, trošarine, poreze i proizvodnje idu u izvoz i zamjenjuju uvoz što daje dobit i suficit nacije !

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on September 6, 2016 by .

Start here

Socrates International Trading

algorithm complexity trading

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

Socrates International Trading

algorithm complexity trading

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: