Društvo u kojem nema siromaštva jest ono koje ima najplemenitija načela. (Platon)

Slavko Kulić; “Svi su kupljeni od bankara !”

Svi izbori u RH su namješteni !

U postdemokraciji izbori su farsa, zar nije američka mafija prva namještala izbore ? Franjo Tuđman je prvi namještao izbore, razgovarao sam s bivšim radnikom Narodnih novina, koji mi je zorno opisao kako su “oni” tada namještali izbore i kako je Franjo određivao koliko će tko dobiti postotaka a kako je moj sugovornik bio vozač kombija NN, njihov zadatak je bio to i odraditi.

U elektronsko doba, danas, izbori se namještaju na dva načina. Prvi način je baratanje s nepostojećim biračima, prije smo imali 1.000.000 nepostojećih birača u biračkim spiskovima, taj broj je kasnije smanjen na 600.000 a zadnji izbori i ovi koji dolaze održati će se sa 330.000 nepostojećih birača, tako dolazimo do apsurda da u određenim gradovima i općinama imamo više birača nego stanovnika. Drugi način manipulacije odvija se u DIP-u, računalom se namještaju rezultati a zadnji izbori su dokazali da su lopovi lijeni, jer nisu namjestili digitalne rezultate s listićima u kutijama i zato je Živom zidu zabranjeno ponovno brojanje glasova. Pametnom dosta, budali koji se nada nikada nije dosta ?

ustavni suci Mato Arlović Miroslav Šeparović

Umjesto tri godine zatvora, nagrada za namještanje izbora ? 

Predsjednik ustavnog suda RH je Šeparović, a svi znamo da je on svojom odlukom omogućio namještanje izbora. Naravno da on nije sam, u tu rabotu umješani je DORH i DIP, te ministri uprava iz HDZ i SDP. Moram napomenuti da je ministar HDZ koji je prvi krivotvorio biračke spiskove za nagradu postao ustavni sudac.

Slavko Kulić potvrđuje istinu, svi su kupljeni od bankara !

Slavko Kulić je potvrdio u TV emisiji KLOPKA, svi su kupljeni od bankara i izgleda u Hrvatskoj istinu govore Slavko i Karino Hromin Sturm, ostali govore jedno, misle drugo a rade treće i razlog dužničkog ropstva je moralna, pravna i ekonomska  veleizdaja naroda.

Slavko Kulić drži predavanje veleizdajicama o monetarnoj suverenosti RH !

Karino Hromin Sturm o tome govori na isti način kao i Slavko Kulić, POKRET ZAJEDNO je jedina stranka koja se zalaže za monetarnu suverenost Hrvatske i Hrvata jer je Živi zid odustao od monetarne suverenosti Hrvata i nudi zamjenu protuustavnih dugova za nove dugove na dulji rok i manju kamatu i čudnovato zapošljavanje 200.000 ljudi na državnim jaslama, što graniči s ludilom !

New Yorški bankari osmislili su pljačku cijele istočne Europe i Rusije

New Yorški bankari su tražili savršen posao i došli su na ideju da rušenjem Berlinskog zida osvoje sve resurse, banke i centralne banke sve do Rusije instalacijom pijandure Borisa Jelcina. Glavni igrač bankara koji je tražio “perfect trade” ili posao na kojem se ne može izgubiti zvao se Edmond Safra. On je okupio oko sebe svoje kolege bankare, New York boyse, koji su ostvarili taj san.


predsjednik Izraela Peres i bankar Safra

New Yorški bankari, MMF i Svjetska banka okupiraju Europu i Rusiju

CIA je odavno isprobala model pljačke resursa, banaka i centralne banke metodom doktrine šoka u Čileu i želja je bila da se model koji je opljačkao Aziju i Afriku prenese u Europu, SAD, Australiju i kako bankari s lakoćom svoje želje ispunjavaju, sve to i gledamo svaki dan u Hrvatskoj od 90-tih.

Prvu pljačku u Europi pokrenula je po uputama bankara Margaret Thatcher, jer ona je pokrenula protuustavne privatizacije u Velikoj Britaniji i kreće otimanje resursa i funkcija centralne banke od naroda. U bivšoj SFRJ glavni akter pljačke bio je Ante Marković koji je pokrenuo pljačke banaka i privatizacije po zakonu koji je pisao današnji potpredsjednik akademije HAZU Jakša Barbić a nekada predsjednik predsjedništva pravnika u privredi Jugoslavije. Komunisti i bankari lagano su se dogovorili, jer i jedni i drugi su internacionalisti, komunisti nemaju u sebi domoljublje, internacionala je njihova poznata pjesmica. Kako su bankari pokrenuli komunistički sustav koji komunistima nije stran, jer sve što gledamo je otimanje sve imovine narodu do stvaranja proletera od svih nas. U starom Rimu proleteri su stanovništvo koje posjeduje samo djecu i zato su zbog djece bili popisivani od vlasti.


kupljeni političari rade što žele bankari 

Tuđman i HDZ odbili su model vaučerizacije na VONS-u kojeg je pripremilo Znanstveno društvo ekonomista Z D E, točnije njihov član akademik Vojnić, koji je kasnije u javnosti izjavio da je HDZ na večerama u Norvalu pristao na pljačku resursa, banaka i centralne banke i dijeljenju opljačkane imovine onima koji su im pomogli da dođu na vlast. Naravno HDZ je ostavio i uvozni kanal za kanal naglog bogaćenja što je uzrok propasti kompletne industrije i poljoprivrede u Hrvatskoj. Uz one koji su opljačkali naša vlasništva u resursima, tzv. tajkuni, tu su i oni koji su opljačkali vlasništva naroda u bankama, bankari i uz podršku bankara Safre i New York boysa, MMF i Svjetske banke upravo se doktrinom šoka (ratom), pljačka se odradila svima nama ispred očiju na isti način kako se pljačka svaka zemlja. Doktrina šoka najbolje se vidi u Siriji, zar plačenici ne kolju ljude i snimaju sve to dok se pljačka nafta i stvara veliki Izrael ?

Iza Tuđmana, dolazi SDP na vlast ! Umjesto da Račan počisti tajkune, bankare, poništi Tuđmanovi prodaju T-com, Račan nastavlja pljačku banaka, prodaje se INA, sve se dešava kako žele Safra i New Yorški bankari.

Svaka smjena vlasti donosi nove pljačke, tako i MOST jasno u svom programu govori o privatizaciji (pljački) zdravstva isto u svojim programima javno objavljenim pred izbore ima i HDZ i SDP, privatizacija ovoga ili onoga, što je sama privatizacija protuustavno, to njima nije bitno !

Pljačka i lihvarenje novcem New Yorških bankara koji su samo 150 puta skuplji novci od novaca HNB je temelj programa HDZ i SDP koalicija i Mosta. Narod sam na to upozoravao ali svi su rekli sve i svašta umjesto da su čitali programe ?

Planove bankara prvi uništava KGB !

KGB nakon uklanjanja Jelcina, postavlja na vlast Putina a Safra, najbogatiji bankar svijeta, ubijen je u Monacu od KGB. Rusija rješava problem s tajkunima na način da oni koji su lojalni Putinu rade upravo što im govori KGB i Putin a oni koji su planirali maknuti Putina i nastaviti pljačke po Rusiji brzo su kažnjeni od KGB i Putina.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on September 1, 2016 by .

Start here

Socrates International Trading

algorithm complexity trading

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

Socrates International Trading

algorithm complexity trading

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: