Društvo u kojem nema siromaštva jest ono koje ima najplemenitija načela. (Platon)

Opet gledamo namještene izbore ?

25 godina namještanja izbora

Prvo smo gledali izbore s više od 1.000.000 lažnih glasova, onda s više od 600.000 lažnih glasova i sada gledamo izbore s više od 330.000 lažnih glasova. Kada znamo kako su se održavao referendum u Škotskoj, pitanje je da li naši glasovi odlučuju o bilo čemu ili su izbori farsa temeljem koje se održava vladavina lopova bez problema.

 

Kako se namještaju izbori ? 

Tužbe udruge NE GOVORU MRŽNJE ISTINOM PROTIV LAŽI, prije izbora završile su u DORH-u  u ladici, ta tužba je dokazala da su ministri uprave HDZ Mlakar i Bauk iz SDP namještali izbore s nepostojećim – ubačenim glasovima. Pobjednik namještanja izbora je Mlakar (HDZ), koji je na izborima baratao s 600.000 nepostojećih glasova dok je Bauk (SDP),  zadnje izbore odigrao s 291.754 nepostojećih birača. Udruga je po našim informacijama slala i požurnice i tražila poštene izbore i odgađanje izbora dok se ne pročiste birački spiskovi.

Stranka POKRET ZAJEDNO je temeljem jasnih podataka pokrenula žalbu DIP-u, u kojoj smo jasno dokazali da su izbori namješteni i tražili smo da se ponovno provjere birački spiskovi i iz istih izbace 328.028 nepostojećih glasova i dodatno smo tražili da svaki čovjek koji izađe na izbore prije uručenja glasačkog lističa stavi svoj potpis na birački spisak, da je pristupio izborima.

DIP je odbio našu žalbu na način da je u odgovoru jasno pisalo “PRIGOVOR NIJE DOPUŠTEN”, iako je DIP znao da DORH ima kaznene prijave protiv ministara uprava iz HDZ i SDP i požurnice skrivene u ladici.

Tim odgovorom komunjare su poručile nama dužničkim robovima da je namještanje izbora dozvoljeno a kada se ulove lopovi u namještanju izbora da procesuiranje lopova nije dozvoljeno. Nakon skandaloznog odgovora DIP-u, stranka POKRET ZAJEDNO je sazvala konferenciju za tisak na koju se mediji nisu odazvali kao i sve međunarodne institucije u RH !

Ustavni sud je samo potvrdio u presudi da je DIP u pravu, da je nedopušteno prigovarati partiji što ona namješta izbore, uostalom presudu Ustavnog suda možete pročitati na stranicama samog suda.

Udruga NE GOVORU MRŽNJE ISTINOM PROTIV LAŽI sada ima dvije kaznene prijave, jednu pred izbore protiv ministara uprava iz HDZ i SDP za namještanje izbora i požurnicu a od danas tu je i prijava za Arsena Bauka za namještanje netom završenih izbora.

Ovdje su podaci gdje su se namještali upravo završeni izbori

http://istinomprotivlazi.com/component/k2/512-procitajte-u-kojim-gradovima-i-opcinama-hdz-i-sdp-kradu-na-izborima

Namještanje izbora je kazneno djelo za koje se dobiva tri godine robije !

Pročitajte dobro kaznenu  prijavu i biti će Vam jasno kako se namještaju izbori i biti će Vam još jasnije zašto se Živom zidu nije dozvolilo prebrojavanje glasova, iako imaju zakonsko pravo na to, jer to pravo je temelj demokracije.

Živimo u bankarskom logoru, izbori su farsa, postavlja se pitanje da li HDZ i SDP zadnjih 25 godina uopće imaju većinu glasova, pogotovo kada se zna da su vozači Narodnih novina po vlastitim iskazima namještali izbore, jer kako ljudi govore, Franjo Tuđman je određivao koliko će tko glasova dobiti. Danas su moderna vremena, krade se u trenutku kada se birački odbori zatvore i “broje glasove” i u trenutku kada DIP vrši svoju pljačku prije objave rezultata.

Zato imamo na vlasti 25 godina HDZ i SDP, iako te stranke imaju 25 godina negativnih rezultata, partija se pretvorila u milijardere, milijunaše, partijske tajkune i bankare a narod kopa po kontejnerima za smeće i bježi iz logora trbuhom za kruhom.

Opet će se održati namješteni izbori, DORH neće procesuirati ministre uprave iz HDZ i SDP, ministar uprave umjesto da guli tri godine zatvora zbog krivotvorenja biračkih spiskova danas je ustavni sudac a predsjednik ustavnog suda je ustavni sudac koji je omogućio namještanje zadnjih izbora.

Narodni glas nije bitan, bitna je mafija koja broji glasove  ?

Scan

Scan2

000000000000000000000000000000000000000000000000

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on June 20, 2016 by .

Start here

Socrates International Trading

algorithm complexity trading

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

Socrates International Trading

algorithm complexity trading

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: