Društvo u kojem nema siromaštva jest ono koje ima najplemenitija načela. (Platon)

Nema doma i domovine, opljačkana je !

Pogledajmo kako domoljubi krše ustav, sve međunarodne propise o vlasništvu i pljačkaju i lažu narod u lice.

Ovo je popis kojeg je vlada sastavila i na njemu se nalaze tvrtke koje se prodaju, vlasnici tvrtki su ljudi, sabor i državna revizija su zaključili da je privatizacija protuustavna i da ratna pljačka ne zastarijeva, poništenja pljačke nema, sve se skriva po ladicama vladavine lopova i pljačka se nastavlja ?

Osim ako ljudi, nas 90% ovu pljačku ne zaustavimo ! ! !

Ako mi ljudi, dopustimo da se sve ovo podijeli odabranima, mi svi možemo ili napustiti domovinu ili bankrotirati do 2020. godine, 90% nas porez na nekretnine neće moći platiti.

Nije samo ova pljačka protuustavna, protuustavni novac privatnih bankara ukucan u računalo s kojim su zaduženi naši rodni listovi protivno ustavu i svim ekonomskim zakonima sve nas opterećuje s 40.000 eura duga po glavi stanovnika, od tek rođene bebe do djede.

Sva naša imovina  opljačkana, ovo je popis što se zapravo još nije opljačkalo, i vrag je odnio šalu. Prava su nam opljačkana, prihode nemamo a dug je 150 puta skuplji novac ili protuustavna obveza u obliku “čudnovatog” novca privatnih bankara , 90% nas to ne može platiti !

Uz ovu pljačku i protuustavni dug, tu je i najava poreza na nekretnine, jer je vlada dala rok a to je 6/2016 kada se moraju srediti gruntovne knjige, jer cilj je u jesen oteti naše domove i slati nam račun za najam našeg vlasništva u obliku poreza.

GMO trovanje je samo šlag na torti !

Osim što smo opljačkani, veleizdani, lihvareni 150 puta skupljim novcem od novca centralne banke, izmišljenim i ukucani novcem, nas se sustavno truje GMO hranom, pogotovo što sastojci hrane koji su GMO porijekla nisu označeni i mi ne znamo što kupujemo !

Ako sve ovo nama ljudima koji imamo vlasnički glas nije dovoljno za pokretanje referenduma i slogu naroda, onda Hrvati ne vjeruju sebi samima i nisu složni kada treba braniti dom, obitelj, sebe same, našu djecu i roditelje.

Kada propada društvo a HDZ i SDP namjerno sve nas tjeraju u propast po uputama MMF i bankara, onda propadaju svi pojedinci u tom društvu i tu spasa nema ako se vladavina koja nudi propast, pljačku, lihvu  i trovanje ljudi ne otkaže narodnim glasom na referendumu.

Ako je njihov plan nas bankrotirati i oteti naše domove, naš plan je zaustaviti njihove planove, jer ako to ne učinimo, svi mi smo gotovi !

Ljudi, vrijeme je za slogu i narodni referendum, jer je vrag odnio šalu !

Svi pokrenimo obitelj, rodbinu i prijatelje ili predajmo domove, djecu, ljudska prava u masovnim bankrotima.

Tko ne vjeruje mojoj malenkosti, nobelovac i bivši predsjednik banke za razvoj nadam se da će svima biti jasan.

Advertisements

2 comments on “Nema doma i domovine, opljačkana je !

 1. Stella
  April 21, 2016

  Strahota

  Like

 2. Krajnje je vrijeme da se osvoji zakon (zakon o ispitivanju porijekla imovine ukinut 26. travnja 1990. ) . U Forbesu objavljeno da su unatoč krizi, sve većem broju nezaposlenih i siromašnih građana proteklih godina u Hrvatskoj stvorena tri milijardera i 250 milijunaša te da najbogatija petina bogataša u Hrvatskoj raspolaže sa 96 posto bogatstva. U svezi ove informacije ništa se nije dogodilo. Nema čak ni tv emisije. Ni komentara u režimskim pa čak ni u “neovisnim” novinama. O tome se ne raspravlja kao da je to nešto posve normalno u zemlji koja je nedavno izašla iz krvavog i nametnutoga rata. Tu leže ogromna sredstva .., te tada jasno nije potrebna rasprodaja Hrvatske . .., iako ni sada ni kom slučaju nije opravdan . Molimo vladu RH. da se izjasni po tom pitanju što misli poduzeti . Ovaj slučaj nije jedini ima ih na tisuće …

  .http://www.tjedno.hr/kako-je-stekla-kucu-na-krku-od-700-tisuca-eura/

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on April 21, 2016 by .

Start here

Socrates International Trading

algorithm complexity trading

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

Socrates International Trading

algorithm complexity trading

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: