Društvo u kojem nema siromaštva jest ono koje ima najplemenitija načela. (Platon)

Lustracija komunista ukinuti će HDZ, SDP koalicije !

HDZ ima 90.000 a SDP 45.000 bivših komunista ?!

Model pljačke, likvidacija ili privatizacija

Novi model vladavine “bivših” komunista podijeljenih u HDZ i SDP koalicije nastao je u suradnji CIA, točnije njezine organizacije NED, George Sorosa bio je predstavnik međunarodne financijske oligarhije, predstavnik MMF bio je ekonomist Jeffrey Sachs i naravno da je partijski kadar SKJ i SKH dio ovih operacija. Pljačka koju gledamo, samo predstavlja ispunjenje tog programa, u kojem se vlasništva rođenjem (per capita) otimaju nama vlasnicima i prenose pretvorbom, privatizacijom, prodajom dionica na burzama ili pokušajima monetizacije na odabrane partijske kadrove. HDZ i SDP služe zabavljanju naroda sa pričama o ustašama i partizanima, što omogućuje podjele u narodu, koje su potrebne da bi se pljačkalo u miru.

0000
Lijevi i desni, svi su oni isti, bivši komunisti !

Programiranje gladnog naroda ustašama, partizanima i četnicima !

U svim parlamentarnim strankama dobro su pozicionirani pripadnici komunističke elite „Važno je da oblici budu u funkciji cilja; neokamenjeni, nedvojivi od društvenog bića organizacije“. Drugim riječima, bez obzira kakvi formalno – pravno bili organizacijski oblici Saveza komunista, njihov se cilj i način funkcioniranja neće promijeniti. Iskustvo u proteklih 25 godina upravo to i dokazuje. Naime, bez obzira u kojim su se strankama našli disperzirani kadrovi SKH, bez obzira u kojim institucijama, oranizacijama i udrgama, nastavili su primjenjivati jednake metode rada kao u vrijeme vladavine SKH, što je još gore, institucije u kojima se takvi kadrovi nalaze funkcioniraju po modelu nekadašnjih komunističkih institucija.

Dogovor komunista i bankara 

New Yorški bankari su tražili savršen posao i došli su na ideju da rušenjem Berlinskog zida osvoje sve resurse, banke i centralne banke sve do Rusije instalacijom pijandure Borisa Jelcina. Glavni igrač bankara koji je tražio “perfect trade” ili posao na kojem se ne može izgubiti zvao se Edmond Safra. On je okupio oko sebe svoje kolege bankare, New York boyse, koji su ostvarili taj san.


predsjednik Izraela Peres i bankar Safra

New Yorški bankari, MMF i Svjetska banka okupiraju Europu i Rusiju

CIA je odavno isprobala model pljačke resursa, banaka i centralne banke metodom doktrine šoka u Čileu i želja je bila da se model koji je opljačkao Aziju i Afriku prenese u Europu, SAD, Australiju i kako bankari s lakoćom svoje želje ispunjavaju, sve to i gledamo svaki dan u Hrvatskoj od 90-tih.

Prvu pljačku u Europi pokrenula je po uputama bankara Margaret Thatcher, jer ona je pokrenula protuustavne privatizacije u Velikoj Britaniji i kreće otimanje resursa i funkcija centralne banke od naroda. U bivšoj SFRJ glavni akter pljačke bio je Ante Marković koji je pokrenuo pljačke banaka i privatizacije po zakonu koji je pisao današnji potpredsjednik akademije HAZU Jakša Barbić a nekada predsjednik predsjedništva pravnika u privredi Jugoslavije. Komunisti i bankari lagano su se dogovorili, jer i jedni i drugi su internacionalisti, komunisti nemaju u sebi domoljublje, internacionala je njihova poznata pjesmica. Kako su bankari pokrenuli komunistički sustav koji komunistima nije stran, jer sve što gledamo je otimanje sve imovine narodu do stvaranja proletera od svih nas.


kupljeni političari rade što žele bankari

Pljačka naroda HDZ i SDP je sve što gledamo zadnjih 25 godina ? 

Tuđman i HDZ odbili su model vaučerizacije na VONS-u kojeg je pripremilo Znanstveno društvo ekonomista Z D E, točnije njihov član akademik Vojnić, koji je kasnije u javnosti izjavio da je HDZ na večerama u Norvalu pristao na pljačku resursa, banaka i centralne banke i dijeljenju opljačkane imovine onima koji su im pomogli da dođu na vlast. Naravno HDZ je ostavio i uvozni kanal za kanal naglog bogaćenja što je uzrok propasti kompletne industrije i poljoprivrede u Hrvatskoj. Uz one koji su opljačkali naša vlasništva u resursima, tzv. tajkuni, tu su i oni koji su opljačkali vlasništva naroda u bankama, bankari i uz podršku bankara Safre i New York boysa, MMF i Svjetske banke upravo se doktrinom šoka (ratom), pljačka se odradila svima nama ispred očiju na isti način kako se pljačka svaka zemlja.

HDZ, SDP i MOST i dalje služe New Yorške bankare !

Da imamo nacionalni interes za prioritet, partijski tajkuni i bankari bili bi uhapšeni zajedno s zakonodavcima koji su omogućili MMF, Svjetskoj banci sprovesti Safrine planove pljačke Hrvatske kao i cijele Europe. No mi nemamo nacionalnu vlast, domoljube koji su se spremni kao u Poljskoj suprostaviti pljačkašima, kupljenim političarima, bankarima, tajkunima, sucima, policiji i vojsci u službi bankara. Zato imamo vijesti koje govore o novim pljačkama svaki dan.

Planove bankara prvi uništava KGB !

KGB nakon uklanjanja Jelcina, postavlja na vlast Putina a Safra, najbogatiji bankar svijeta, ubijen je u Monacu od KGB. Rusija rješava problem s tajkunima na način da oni koji su lojalni Putinu rade upravo što im govori KGB i Putin a oni koji su planirali maknuti Putina i nastaviti pljačke po Rusiji brzo su kažnjeni od KGB i Putina.

Narodi Švicarske, Poljske, Mađarske, Finske, Ekvadora pružaju otpor !

Švicarski narod se bori sam referendumima i zaustavlja istu pljačku koju gledamo i mi Hrvati a narod Finske ima vladu koja to čini za njih, Poljska je najavila poništenja protuustavnih privatizacija, Mađarska se opire bankarima niz godina, narod Ekvadora je pobijedio bankare odavno i slobodan je od planova bankrota i totalnog uništenja ljudi.

A MI HRVATI, čekamo bankrot, gubitak doma, hrane i ljudskih prava ? 

Nas 90% osiromašenih građana na isti način referendumima osvajamo pobjedu, pobjeda daje slobodu a sloboda nam vraća opljačkana prava vlasništva resursa, banaka i HNB, pokrećemo proizvodnje i svi radimo, imamo visok dohodak od rada, nisku cijenu kapitala i temeljni dohodak. Zar to nije bolje, nego biti u dužničkom ropstvu, protuustavno zadužen s više od 40.000 eura po glavi stanovnika, od djede do bebe i čekati dan gubitka doma ?

Hrvati, vrijeme je za boj, vrijeme je za referendume, za ukidanje sustava koji je postavljen da nas sve bankrotira i uništi !

 

Advertisements

2 comments on “Lustracija komunista ukinuti će HDZ, SDP koalicije !

  1. Gjuro Kladaric
    July 19, 2016

    kakva, pobogu, “lustracija komunista”??? ne bi li pametnije bilo lustrirati maloumne iz vlasti i javnog zivota???

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on February 20, 2016 by .

Start here

Socrates International Trading

algorithm complexity trading

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

Socrates International Trading

algorithm complexity trading

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: