Društvo u kojem nema siromaštva jest ono koje ima najplemenitija načela. (Platon)

Poljska vlada vraća narodu opljačkano dok će Hrvati gledati nove pljačke !

 

0000000000000

Sve što nije učinio Most učiniti će nova vlada u Poljskoj !

Finska uvodi temeljni dohodak od 800 eura, Vlada Poljske vraća narodu opljačkane banke i uvodi temeljni dohodak za obitelji s minimalno jednim djetetom a nova vlada RH nastavlja pljačku, prvo na redu je zdravstvo !

Nova poljska Vlada koju od studenog vodi premijerka Beata Maria Szydło
uskoro planira odobriti osnovni prihod za sve obitelji koje imaju više od jednog djeteta i kreće s provedbom plana nacionalizacije bankarskog sektora.

Razlika u Strategiji razvoja RH i onoga što radi nova vlada Poljske je u činjenici da stranka POKRET ZAJEDNO ne planira provoditi nacionalizacije, jer one na kraju završavaju na međunarodnim sudovima s odštetnim zahtjevima koje strani suci uvijek presude za lopove špekulante i na kraju taj novac se mora platiti lopovima.

Poljska kao i Hrvatska treba provesti poništenje pretvorbe i ništavnost privatizacije i za takav postupak nije nadležan niti jedan sud van Poljske ili Hrvatske. U Hrvatskoj postoji i nalog da se napravi taj proces u odlukama sabora o NE ZASTARIJEVANJU RATNE PLJAČKE I PROFITERSTVA i odlukama Državne revizije o NELEGALNOSTI PRIVATIZACIJE !

Poljska kao i Hrvatska mora razvlastiti lopove koje su opljačkali vlasništva naroda po glavi stanovnika u resursima, bankama i HNB i preko noći pretvorili se u multimilijardere i milijunaše i sada uporno provode politiku bankrota stanovništva i pljačke domova ljudi.

Tko je opljačkao Hrvatsku i Hrvate. 

HDZ i Franjo Tuđman je namjerno pokrenu pljačku naroda, odbivši ekonomski model akademika Vojnića i vaučerizaciju ili predaju vlasništva svakom građaninu po principu jednakih udjela. Iza HDZ, SDP je nastavio istu pljačku na isti način, zapravo HDZ i SDP pljačkaju narod na isti način 25 godina protuustavnim pretvorbama, privatizacijama i vanjskim zaduženjima RH van HNB.

Bedasti građani se svađaju i navijaju za HDZ i SDP ne znajući da su i jedni i drugi kupljeni političari koji rade za međunarodnu financijsku oligarhiju i za svoj džep a narod uvijek ima veleizdaju, bio na vlasti HDZ ili SDP !

“Tuđman, Manolić i Šušak odlučili se za pljačku” -akademik Vojnić

Citirajmo akademika Vojnića, autora kineskog ekonomskog modela, danas najbolje ekonomije svijeta, ekonomije koja je nositelj duga SAD i ekonomije koja ima najviši izvoz kapitala u svijet danas.

“Još smo krajem osamdesetih počeli pripremati program privatizacije s namjerom da društvena imovina pripadne građanima i radnicima koji su je stvarali i da u njoj sudjeluju svi građani. To je bila jedina logika. U osnovi, bila je riječ o modelu vaučera, kod kojeg se u privatizaciji kombinira i privatno i grupno vlasništvo, zadružno vlasništvo s težištem na privatnom. Poduzeća bi se privatizirala na način da radnici sudjeluju u tome, tako ih nitko ne bi mogao opljačkati. Josip Manolić (premijer 1991., op. D.G.) bio je stalno u vezi sa mnom i čitao je dokument o koncepciji razvoja privatizacije, koji jedino nije dobio podršku Vijeća za obranu i nacionalnu sigurnost (VONS), na čijem je čelu bio Gojko Šušak. Nisam prošao na VONS-u, kazao mi je Manolić. To su bili strašni momenti, koji nas prate i danas.”

“Smatrali smo da imovina pripada građanima i radnicima koji su je stvarali, a oni su se u Norvalu Kanada sa Šuškom i njegovim društvom dogovorili da će je podijeliti između sebe. Čitava ekonomska politika postavljena je u službu norvalskih ciljeva. Početni tečaj od 4,44 kune za marku ubrzo je izmijenjen na 3,6. Na izvozu nema pljačke, ali uvoz je nešto drugo. Model zasnovan na trgovini i uvozu napravljen je da se uz tajkunsku privatizaciju otvori još jedan kanal brzog i lakog bogaćenja. Cijena toga je propast industrije.”

“Mi smo polazili od toga da imovina pripada građanima i radnicima koji su je stvarali, a oni su se u Norvalu, u Kanadi, s Gojkom Šuškom i njegovim društvom, unaprijed dogovorili da će je, čim dođu na vlast, podijeliti između sebe, odnosno kome oni žele. I, naravno, onima koji su im pomogli, financijski i na druge načine, da dođu na vlast. Čitava ekonomska politika postavljena je u službu norvalskih ciljeva.”

 

Hrvati su 25 godina u pljački !

25 godina negativnih rezultata, pljačke i bogaćenja partijskih tajkuna i bankara traje bez prestanka bio na vlasti HDZ i SDP. U toj pljački sudjeluje tajna partija s svojim ćelijama strankama HDZ i SDP. Narod se veseli pobjedi jednih gubitkom izbora drugih a svi zaboravljaju da bio na vlasti HDZ ili SDP lista najbogatijih Hrvata je 25 godina ista, oni uvijek imaju subvencije i pomoći a mi veće dugove i na kraju i gubitke domova.

Koji su to lijevi a koji su to desni, kada i jedni i drugi futraju novim novcima Todoriće, Lukoviće, Prke, Artukoviće, Drkove i sve mafijaške klanove.

90% naroda ima samo dugove, veći dio uhljeba ostati će bez posla jer više nisu potrebni a vrh partije će po napucima MMF krenuti prvo s pljačkama tj. privatizacijama zdravstva, HPB, Pošte, privatizacijom autocesta, pljačkom voda, HEP-a, i zračnih i riječnih i morskih luka, opljačkati će oni i Croatia Airlines i sve rentabilne dijelove HŽ a nama građanima će ostaviti sve gubitaše. Na kraju opljačkati će i naše domove !

Sve o čemu govorim desiti će se bio na vlasti HDZ ili SDP, sve jedno je. Njihova borba se sastoji samo u borbi za nastavak pljačke. Tko dobije većinu taj ima pravo pljačkati narod a onima koji su izgubili izbore ostaju zlatni udjeli od prijašnjih pljački.

 

Da zaključim, izgleda da je narod Poljske izabrao vodstvo koje će služiti narodu i sukobiti se s lopovima koji su s MMF, Svjetskom bankom i New Yorškim bankarima uz pomoć Sorosa i Sachsa opljačkali i veleizdali narod Poljske.

Dok god Hrvati glasaju za HDZ i SDP, mi ćemo biti u programu pljačke a pljačkaši i HDZ i SDP će pucati od smijeha i sreće jer 25 godina pljačkaju narod a narodu to i danas nije jasno.

IPL

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on December 28, 2015 by .

Start here

Socrates International Trading

algorithm complexity trading

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

Socrates International Trading

algorithm complexity trading

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: