Društvo u kojem nema siromaštva jest ono koje ima najplemenitija načela. (Platon)

Ako je Orešković Mario Montri Hrvatima je najbolje da krenu u zbjeg !

000000000000000000000000000000000000000000000

U medijima partije slavi se dovođenje Oreškovića s naslovom
JE LI OREŠKOVIĆ HRVATSKI MARIO MONTI i konstantnim uspoređivanjem s tim čovjekom.

Sada se postavlja pitanje tko je Mario Monti ?

Naime, Mario Monti, predsjednik je europskog ogranka Trilateralne komisije a svi znamo da su članovi Trilateralne komisije bankara Rockefellera predsjednica Kitarović, bankar Luković i odvjetnik Hanžeković.

Mario Monti je i igrač Goldman Sachs banke kao i Mario Draghi predsjednik Europske centralne banke ECB, jer svi znamo da je EU-ropska unija tvorevina bankara u kojoj centralne banke gube ustavne funkcije i ne stvaraju novac nacije, što označava početak ekonomske okupacije od strane privatnih banaka koje s kupljenim političarima preuzimaju protuustavno poslove centralnih banaka i prodaju narodima 150 puta skuplji novac koji se ne može niti matematički platiti, što dovodi do masovnog bankrota ljudi i preuzimanje sve imovine ljudi.

Plan bankara Rockefellera je jednostavan

1. bankrot stanovništva

2. ukidanje ljudskih prava

3. depopulacija stanovništva

Taj plan je danas centralni plan UN i zove se AGENDA 21 a istu su potpisali HDZ 1992. godine i SDP 2012. godine na samitima ZEMLJA i RIO +20.

Hrvati se nadaju boljem kao stoka ispred klaonice ? 

S otvorenim uništenjem demokracija u Europi se počelo 2011. u Italiji i dolaskom na vlast bivšeg povjerenika Europske unije, Maria Montia. On na vlast nije došao voljom birača, nego su ga za premijera postavili tehnokrati iz Bruxellesa. Podsjetimo da je Mario Monti krajem 2011. na čelo Italije došao ‘tehničkim državnim udarom’.

U Bruxellesu su znali da njegovo postavljanje na mjesto premijera neće biti moguće bez sloma na burzama i pada kreditnog rejtinga, što se i dogodilo, a državni udar je uspio hitnim ustoličenjem Montia kao premijera ‘za spas posrnule Italije’. Odmah potom je pokrenuta medijska kampanja i nametnutog talijanskog premijera se prikazivalo kao spasitelja cijele Europe, a magazin Time  je u veljači 2012. u opširnoj analizi pokušavao pojasniti javnosti ‘zašto je Monti najvažniji čovjek u cijeloj Europi.

Od strane Bruxellesa i Europske središnje banke oktroirani premijer Italije je zemljom upravljao od 16. studenog 2011. do 28. travnja 2013., upravo onoliko koliko je MMF-u i Europskoj komisiji trebalo da provedu sve potrebne ‘reforme’ kojima su Italiju, nekada svjetsku industrijsku silu, bacili na koljena.

Mario Draghi, predsjednik Europske središnje banke, kada je rekao ‘da je društveni ugovor mrtav’. Govoreći za Wall Street Journal, predsjednik Eropske središnje banke, Mario Draghi, otvoreno je objavio rat socijalnoj državi.

Zaključak je jasan.

Orešković će odraditi zadnje pljačke u domovini, ukinuti sve funkcije države, što će dovesti do totalnog siromaštva Hrvata i masovnih bankrota i deložacija i gubitka domova. Spas zbog krivog glasanja naroda ovaj puta je samo napuštanje Hrvatske, zbjeg “trbuhom za kruhom”. Greška naroda na izborima i davanje glasova HDZ i SDP koalicijama ovaj puta će se masno naplatiti.

000000000000000000000000000000000000

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on December 27, 2015 by .

Start here

Socrates International Trading

algorithm complexity trading

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

Socrates International Trading

algorithm complexity trading

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: