Društvo u kojem nema siromaštva jest ono koje ima najplemenitija načela. (Platon)

Prijava pokretnina i slijedi bankrot građana !

Hrvati sami sebe moraju prijaviti vlastima logora !

Prijavili smo imovinu legalizacijom, prijaviti ćemo iza 01.01.2016. godine i pokretnine u bankama gdje ćemo morati prijaviti sami sebe i reći koliko imamo zlata, koliko gotovine skrivene u domu, koliko gotovine na stranim računima, koliko zlatnih zuba, koliko je težak zlatni sat od bake ili djede …

Zakoni koji popisuju sve što nam se može oduzeti 

Umjesto blagostanja, popis svega što se narodu može oduzeti je zakon koji donosi EU-ropska Unija. I zlatne naušnice i zlatni zubi i zlatni vjenčani prsten i 1.000 eura u jastuku i 500 dolara u kuhinji u posudi s brašnom, sve se mora prijaviti  vlastima logora a ako sami sebe ne prijavimo počinili smo kazneno djelo !

Dobili smo skok kamate u SAD i bankrot Hrvatske !

Hrvatska je bankrotirala samo to nitko nije objavio ! SAD je u bankrotu i EU je u bankrotu, ciljevi su postignuti, iza popisa pokretnina slijedi otimanje domova i zlata i novaca, bankrotiranih ljudi.

Jak dolar je i dalje tu i dolazi do vodopada cijena roba u prvih tri mjeseca 2016. godine, pogotovo u cijeni nafte. Upravo taj pad cijena nafte ispod 35 dolara, dovodi do kolapsa u mnogim zemljama, naravno stanovništva od koje država naplaćuje protuustavni novac privatnih bankara.   Vlade bez novaca sada gledaju kako im padaju prihodi od nafte iako su cijene namještene i super visoke na benzinskim postajama i sve vlade koje posjeduju zlatne rezerve biti će prisiljene prodavati svoje zlatne rezerve za gotov novac i tom transakcijom popunjavati će se rupe u budžetu a cijena zlata će i dalje strmoglavo padati.

Zlato donosi nula dobiti a njegovo skladištenje iziskuje i dodatne troškove, no kako Hrvatska nema zlata, Hrvatska će bankrotirati stanovništvo i zato se sada rade popisi pokretnina, jer uz nekretnine narodu će se otimati pokretnine, novac u sefovima, u domu, u stranim bankama, zlato i zlatni nakit, slijedi totalno čišćenje naroda. Zemlje koje imaju zlatne rezerve samo će odgoditi na par godina bankrot svog stanovništva.


došao iz Agrokora opljačkao zlato i vratio se u Agrokor 

Tko je opljačkao narodno zlato RH ?

Kako je MMF opljačkao zlato građana pohranjeno u Narodnoj banci ?

Tri godine prije pokretanja masonske financijske krize u kolovozu 2008. godine, MMF je preporučio Hrvatskoj Narodnoj Banci da proda zlato i da sve državne zlatne rezerve pretvori u devize (danas oko 12 mlrd. eura), što je HNB na preporuku (čitaj: nalog) i učinila. Tako je HNB 2005. g. prodala prvu tranšu zlata za 220 $, a dalje po 240 $ po unci, a devizne rezerve mora držati na računima u zapadnim bankama, koje služe kao jamstvo da će Hrvatska zapadne dugove i kredite uredno vraćati. Naravno da su nakon naloga MMF-a masonke Banke od tada počele povlačiti kapital i pretvarati ga u zlato. Tako je cijena zlata do kolovoza 2008. godine skočila sa 200 $ na 700 $ za uncu kada je počela kriza, a zatim nastavila rasti i do 1800 $, 2012. godine s vrhom od +1900 $ za uncu a danas je proces u kontra trendu  i cijena zlata je 1065 dolara unca.

HNB je zato što je poslušala preporuku MMF-a izgubila na vrijednosti zbog promjene svojih zlatnih rezervi u devize. Da ih je ostavila u zlatu, vrijednost 6 mlrd. $ do 2012. g. porasla bi za 700% pa bi HNB zaradila i povećala svoje zlatne rezerve na 42 mlrd. $. i tada je bilo vrijeme za prodaju zlata. 

Da napravimo izračun sa 12 mlrd.eura koliko danas ima rezervi bili bi u plusu 84 mlrd. $.

A guverner Rohatinski se tih godina hvalio da je HNB zaradila na domaćem tržištu manipulirajući Hrvatsko gospordarstvo i banke 300 mil. eura, e pa guverneru razlika je očita, HNB je u minusu u ovoj transakciji sa MMF-om 41,700 mlrd. $, koje se upravo moraju nakon prodaje zlata opet krajem trećeg mjeseca vratiti na tržište metala i kupovati zlato za sav novac nakon što sve zemlje prodaju zlato da dođu do likvidnosti.

Početak travnja 2016. godine je vrijeme kupovine zlata !

41 milijarda dolara kupila bi zlato na cijenama u prvom tjednu četvrtog mjeseca 2016. godine i to bi bio potez guvernera HNB vrijedan slavlja nacije, jer ta kupovina mogla bi dogurati cijenu zlata na više od 2.000 dolara po unci i zaraditi dodatnih 300% dobiti za svakog stanovnika u domovini ?

No mi nemamo guvernere HNB koji znaju raditi posao, mi imamo poluškolovane politički podobne uhljebe koji su uklapaju u EU-ropsku Uniju, koji će s svojim vođama iz EU bankrotirati stanovništvo oteti nam domove i pokretnine i izvršiti svoj zadatak, bio na vlasti HDZ, SDP ili Most.

Početkom 2016. godine, kada dobijete formular u banci na kojem morate prijaviti zlato, gotov novac, sadržaj sefa, novac na stranim računima, pozivam narod da svi napišemo NO  PASSARAN preko cijelog formulara i bankari i kupljeni političari mogu se plakati. Bolje oni nego mi ?

Pozivam sve ljude u domovini da početkom travnja 2016. godine kupe za sav gotov novac koji svima nama ne treba zlato, da to zlato sakrijemo na dohvat ruke i da državi nikako ne prijavljujemo posjedovanje tog zlata. Pozivam narod da kada kupuje zlato, da kupuje samo najmanje kovanice od 1 unce, jer upravo ti zlatnici će u budućnosti sve Vas ako ih imate hraniti na crnom tržištu koje će nastati u novoj poreznoj presiji na koju će mnogi reagirati s prestankom izdavanja računa i trampom roba i na taj način izbjegavati sulude poreze koji su rezultat veleizdaje i namjernog uništenja Hrvatske.

Zadatak države je stvoriti blagostanje nacije i zaposliti sve Hrvate do pune zaposlenosti a ne stvarati popise što će nam biti oduzeto u budućnosti !

000000000000000000000000000000000000000000

Advertisements

One comment on “Prijava pokretnina i slijedi bankrot građana !

  1. Željko
    December 22, 2015

    Meni je hobi zlato tj. skupljanje zlatnih privjesaka i sl. i to godinama!Međutim ima jedna stvar,ja sam kolekcionar koji ima kao neki svoj mali limit(npr. 15 kom. privjesaka),i kako kupujem tako i prodajem i uvijek mi ostane taj limit od nekih 15 primjeraka(zlatnih)…..nekada prodam sa osobnom,a nekada i bez osobne,a novac koji dobijem npr. uplatim na račun radi kamata!Poanta je da imam oko 5-10g. zlata koje spada u nakit!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on December 19, 2015 by .

Start here

Socrates International Trading

algorithm complexity trading

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

Socrates International Trading

algorithm complexity trading

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: