Društvo u kojem nema siromaštva jest ono koje ima najplemenitija načela. (Platon)

Austrijske banke pokreću novu svjetsku krizu ?

 

Povijest se ponavlja ? 

Svjetska kriza i kolaps bankarskog sustava 1931. godina počela je u Austriji s propasti banke Credit Anstalt, koja je bila u djelomičnom vlasništvu Rothschilda. Banka je bila prisiljena preuzeti drugu banku s tajnim zajmom koji je napravljen u Londonu van knjiga s ciljem skrivanja nelikvidnosti banke. Cijela prijevara je otkrivena i slijedio je domino efekt poznatiji kao Velika kriza iz 1931. godine.

0000000000000000000000000000000000
MMF je kreirao prijevaru s kreditima u švicarcima !

Danas MMF je javno izrekao da banke u Austriji trebaju pod hitno povisiti kapitalne zalihe. Zalihe kapitala u Austriji su minimalne i ne mogu zaštiti banke od krize. Također banke su aktivne u politički riskantnim zemljama (Hrvatska!) a aktivnost je izvedana u drugim zemljama s ciljem isisavanja visokih profita.

MMF je pokrenuo akciju kredita u švicarskim francima što je uzrokovao gubitak ljudi koji imaju takve kredite više od 30% kada je “puknuo” peg (vezivanje franka za euro). Na isti način opljačkan je narod Australiji 80-tih godina, što dokazuje da je Lovrinović namjerno prevario Udrugu franak, jer nije tužena HNB pod njegovim “stručnim vodstvom” i jer se pristalo na konverzije kredita u euro a ne u kune s fiksnim kamatama i ukinula protuustavna devizna klauzula.

Austrijske banke nemaju dovoljne rezerve kapitala !

Tri glavne banke, Erste Group, Raiffeisen Bank International (RBI) i  UniCredit subsidiary Bank Austria su vodeći lideri u prijevari s švicarskim francima.

Kriza koja nam je došla krajem 2015. godine vezana je uz valute. Naravno, zahvaljujući  Briselu i dizajnu eura. Politika i ekonomija nikada ne idu rukom pod  ruku jer građani glasaju za populističke političare a ne za stručne ekonomiste na izborima a za to je dokaz broj glasova za našega Karina.
00000000000000000000000000000000000

Političari uvijek krive bankare a nikada ne krive države koje sami vode, jer centralne banke su regulatori tržišta a ne banke a zakone pišu parlamenti.

 

Clintoni su upravo ti koji su uklonili sve zaštitne mehanizme postavljenih iza Velike krize iz 1931. godine, koje su postavljeni bankama s ciljem sprječavanja novih kriza.

Clintonove nikada novinari neće pitati to pitanje i nikada neće ustanoviti da su najveći donatori njihovih kampanja banke iz New York City-a.

000000000000000000000000000000000000

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on December 17, 2015 by .

Start here

Socrates International Trading

algorithm complexity trading

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

Socrates International Trading

algorithm complexity trading

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: