Društvo u kojem nema siromaštva jest ono koje ima najplemenitija načela. (Platon)

Sabor prepun lopova i veleizdajnika ?

Žalosno je gledati saziv sabora !

Ministri uprave HDZ i SDP sjede zajedno s Cvitanom iz Uskoka a nacija zna da su podnijete kaznene prijave za namještanje izbora i ubacivanje nepostojećih glasaća na biračke spiskove, Mlakar (HDZ) je ubacio više od 600.000 nepostojećih glasaća a Bauk (SDP) +330.000 nepostojećih glasaća.

Pored njih sjedi Branko Hrvatin, koji je također zaprimio žalbe od stranke POKRET ZAJEDNO za namještanje izbora i na dokazni materijal i na prigovor da je sve prijavljeno DORH-u, isti je odgovorio, “nije dozvoljeno” žaliti se za namještanje izbora, namještati izbore je legalno, prigovarati nije dozvoljeno. Tu je i predsjednica Ustavnog suda RH, koji je u svojim presudama odbacio prigovori i stranke POKRET ZAJEDNO i udruge NE GOVORU MRŽNJE ISTINOM PROTIV LAŽI za namještanje izbora, na način da je potvrdio da je DIP u pravu, nije dopušteno uloviti vladavinu lopova u namještanju izbora i prigovarati !

Prepune saborske klupe HDZ i SDP !

HDZ i SDP su opljačkali 0000narod, oteli narodu resurse, banke i  HNB i protuustavno zadužili narod za 150 puta skuplji novac privatnih bankara, prodali narodno zlato, opljačkali klirinški dug, bogata majka zemlje pod njihovim vodstvom je stvorila narod koji je danas statistička sirotinja, 90% nas ima samo domove i dugove i pitanje je kada ćemo svi bankrotirati. Do 2020. godine 90% nas ostati će bez doma, bez imovine.

HDZ i Tuđman odbili su planove vrhunskih ekonomista o vaučerizaciji, jer ona proizlazi iz ustava bivše države, Slovenci su upravo to učinili  a akademik Vojnić, nakon što mu je odbijen plan vaučerizacije je jasno i glasno rekao da pljačka naroda je cilj i plan HDZ a kasnije se tome pridružio i SDP.

Tuđman je prodao T-com, Račan INU, sve je od naroda opljačkano i opet iste lopovske face sjede u saboru.

Lopovi su dobili pojačanje u obliku MOST-a ?

Jedina novost je Most, koji je javno rekao da će privatizirati (opljačkati) zdravstvo, što nam jasno govori da nisu došli pošteni, došli su samo novi lopovi koji će se pridružiti u pljački ono malo što je ostalo za opljačkati starim lopovima. Reforme o kojima govori MOST jesu magla koja ne donosi ništa narodu i pogoduje se tajkunima i bankarima. Zaključak je jasan, ako se provedu najavljene reforme, Hrvatice i Hrvati biti će još gladniji, više siromašni i živjeti ćemo svi teže.

0000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

Narod ne želi biti slobodan i zaposlen !

Jedini ekonomski program koji će uvijek imati moj glas, jer vraća svima nama naša opljačkana vlasništva resursa, banaka i HNB i pokreće proizvodnje temeljem planova gradova i regija, nacionalnog plana i financijskog plana putem avansa HNB i metodama direktne demokracije je Strategija razvoja Republike Hrvatske.

Karino je dobio najmanje glasova ?

Broj glasova jasno govori da dužnički robovi ne žele biti slobodni, vlasnici domovine a ne stanovnici kolonije, zaposleni i bogati ? Kakav je to narod koji uživa biti rob umjesto da je svoj na svom, na to pitanje svatko neka u sebi potraži odgovor.

0000000000000

Advertisements

One comment on “Sabor prepun lopova i veleizdajnika ?

  1. Milka Matos
    December 4, 2015

    Hrvati su uvijek bili pod necijom cizmom,ali sad u 21 stoljecu,ce ih jogoctnicka cizma istrijebit.Ali ako ne zele drugacije?sami su birali.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on December 3, 2015 by .

Start here

Socrates International Trading

algorithm complexity trading

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

Socrates International Trading

algorithm complexity trading

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: