Društvo u kojem nema siromaštva jest ono koje ima najplemenitija načela. (Platon)

Bedak do bedaka snaga je Hrvata ?

HDZ, SDP koalicije ćelije su komunističke partije

Krenimo s organiziranom pljačkom građana od strane centralnog komiteta CK SKJ/SKH i američke CIA koja ima paravan u organizaciji NED i naravno tu je i predstavnik međunarodne financijske oligarhije Soroš i naravno MMF, bez njega nema pljačke naroda. Ti timovi su dogovorili ovu pljačku daleke 1983 godine  i ona traje i danas !

 

 

Građanima izgleda nikako nije jasno da su veleizdani, opljačkani i da političari koje mi gledamo na televiziji samo su lutke u kazalištu koje imaju zadatak odigrati igrokaz skrojen od PR mislilaca, koji ima samo jedan cilj, dodatno zbuniti građane, jer kada su građani zbunjeni, pljačka je moguća i obavlja se u tišini !

Ako ne vjerujete mojoj malenkosti, možda vjerujete nobelovcu ?

 

Početak pljačke Hrvatske je dvojac Ante Marković i Jeffrey Sachs autor novog ekonomskog programa pljačke inače dobar prijatelj Soroša,  koji je prije toga, bio savjetnik za ekonomsku politiku vlade Bolivije. Njihovim savjetima, trgovina kokainom zagospodarila je nacionalnom ekonomijom. Daljnju provedbu svoga plana u Poljskoj, je osigurao formiranjem fondacije Stefan Batory Foundation koja je bila službeni sponzor rada J. Sacha u Poljskoj, u razdoblju 1989-1990.

Ova pljačka traje i danas, sada znamo kako smo bogati ?

Ranih 90-tih, u onome što se tada još zvalo Jugoslavijom, Sorosova interveniranja sa šok terapijama, u suradnji s MMF-om, pomogla su paljenju ekonomskog fitilja koje je dovelo početka rata u lipnju 1991.

Soros je u to vrijeme izjavljivao:”Jugoslavija je posebno interesantan slučaj. I onda kada su nacionalni protivnici doveli zemlju do ruba sloma, radikalni monetarni stabilizacijski program, koji je uveden istog dana kada je uveden i u Poljskoj-01. siječnja, 1990 – počeo je mijenjati političku panoramu. Program je bio sličan poljskom programu.

Prema riječima stručnjaka , vrijednost ovog modernog kompleksa da su ga izgrađivale zapadne kompanije iznosila bi US dolara 3-4 mlrd. Nekoliko mjeseci prije, poljska vlada se dogovorila da prikaže dugove poljske željezare i da nakon što pokriju dug željezare, istu prodaju kompaniji Lucchini iz Milana, za USD 30 mln!.

Pljačka se narod u Poljskoj, u Jugoslaviji i u Hrvatskoj na isti način.

Komunisti odlučuju prijeći u višestranački sustav koji se sastoji od njihovih stranaka !

Predsjedništvo SKH 1989. godine donosi odluku o osnivanju stranaka i prelazi u stranačke strukture.

Na sjednici Vijeća udruženog rada, Vijeća općina i Društveno-političkog vijeća, Sabor SR Hrvatske donio je Ukaz o proglašenju Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o društvenim organizacijama i udruženjima građana, čime je omogućeno slobodno i dobrovoljno udruživanje građana u razne organizacije (političke, kulturne, znanstvene); u Hrvatskoj je praktično ozakonjen višestranački sustav.

Republički sekretarijat za upravu i pravosuđe predstavnicima 8 političkih stranaka uručio je rješenja o registraciji, čime su u Hrvatskoj i formalno legalizirane političke stranke. Partija se pretvara u ćelije.

Prvih 8 stranaka koje su komunisti osnovali s svojim ljudima 

Hrvatska demokratska stranka (HDS), HDZ, Hrvatska kršćanska demokratska stranka (HKDS), HSLS, Radikalno udruženje za Sjedinjene Europske Države, Socijaldemokratska stranka Hrvatske (SDSH), Savez komunista Hrvatske (SKH) i Socijalistički savez radnog naroda Hrvatske (SSRNH).

Prvo je Ante Marković po naputku MMF i Svjetske banke i međunarodnih bankara opljačkao banke ?

Pogledajmo video

Pogledajmo rezultate pljačke resursa u vlasništvu  građana rođenjem ili per capita ?

Ovo posjeduje samo jedna obitelj u Hrvatskoj, sve je to opljačkana imovina građana kršenjem Ustava RH, Ustava bivše SFRJ, svih međunarodnih zakona o stjecanju vlasništva i naravno govorimo o radu bez mandata, jer javne rasprave i referendumi o pljački naših vlasništva po imenu PRETVORBA I PRIVATIZACIJA nikada nisu održani, a to se zove u politici, rad bez mandata ili VELEIZDAJA !

Kako je počela 1994 pljačka svih monetarnih funkcija HNB ?

Laži o kreditnom rejtingu se nastavljaju, zašto HDZSDP pjeva pjesmicu s kojom se stalno obmanjuje javnost ?

 Veleizdaja je rad bez mandata naroda !

Kada je bio referendum i javna rasprava za pretvorbu, privatizaciju, blokadu HNB, ulazak u NATO ? Zašto je s referendumom o EU prekršen Ustav RH ?

Da li ste Vi ikada bili na iti jednom referendumu ? Ja ne a Vi ?

Kada su neodržani referendumi održani ?

Protuustavno djelovanje i diktatura je normalna pojava u domovini, svi mogu krasti što žele, narod šuti, krvavih koljena od klećanja u “Hrvatskoj šutnji”.

Bedak do bedaka snaga je Hrvata ?

HDZ, SDP, lijevi i desni svi su oni isti, bivši komunisti !

 000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

Advertisements

One comment on “Bedak do bedaka snaga je Hrvata ?

 1. Krscanin
  December 1, 2015

  [DALEKOVIDNOST I PROGRAM Paragine Stranke Prava]

  Prvi smo izišli sa tezom HDZ=SDP i upozorili na privatizacijsku pljačku.
  Upozoravali smo na probleme vanjske politike, postanak ‘banana republike’, lustracije, ekonomske politike, pravosuđa, moralnog i etičkog propadanja, te niz drugih problema i nepravilnosti.
  Prvi smo, još devedesetih, upozorili na smjer kojim ide Hrvatska!

  Bili smo u pravu i vodili smo istinsku državotvornu politiku, ali nije nam cilj hvalisanje i naslađivanje, već prikazivanje bolne istine i pravaške dalekovidnosti. Ovo je poziv svima da se vrate na pravaški put. Jedinu put koja dovodi do ekonomskog i moralnog rasta Hrvatske!

  Što je gospodin Dobroslav Paraga rekao još davne 1995. god. pročitajte ispod:

  “Ako se za nekoliko dana moglo oteti, opljačkati i pripisati na svoje ime, od kuća, zemljišta, šuma, do tvornica, poduzeća, lokala, onda se to isto može i vratiti potezom pera. (…) Ne želimo da se jedna uska kasta, oligarhija po uzoru na latinsko-američki model odlučivanja, putem uzurpacije kompletnog nacionalnog i društvenog kapitala obogati bez rada, bez ikakvog investiranja, a mi ostali da budemo bijelo roblje ili sirova radna snaga, a da Hrvatska na kraju postane za Europu pa i za svijet, ne samo “banana republika”, nego i septička jama Europe u koju će se, pored traženja sirove radne snage za latifundije kojekakvih neokapitalista, odlagati otpadci, nuklearni otpad i tome slično. (…) Pretvorbe nema osim komunista u neokapitaliste u Hrvatskoj koji su tu privatizaciju zloupotrijebili na najdrastičniji mogući način, imaju monopol ne samo na vlast nego imaju monopol i nad cijelim gospodarstvom pa i nad životom hrvatskog naroda.”

  Također pročitajte: http://www.hsp1861.hr/vijesti/990525nh.htm

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on December 1, 2015 by .

Start here

Socrates International Trading

algorithm complexity trading

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

Socrates International Trading

algorithm complexity trading

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: