Društvo u kojem nema siromaštva jest ono koje ima najplemenitija načela. (Platon)

Demokratsko pravo je biti budala ?

00000000000000000000000

Problem je kada su budale u većini ?

Milanović je NATO kadar, Kolinda je NATO kadar, Karamarko je kadar UDBE, jer je radio za Manolića, Gregurića i Mesića, svaka ptica svojem jatu leti. A njihova jato je centralni komitet i zadržavanje istih na vlasti putem ćelija partija HDZ i SDP i njihovih koalicija.

O dogovoru CK i međunarodne financijske oligarhije, MMF, Svjetske banke, mega bankara i o poslovima CIA od Berlinskog zida do instalacije Jelcina u Rusiju i pokretanju privatizacija i likvidacija u cijelom prostoru na način kako je to za probu odrađeno u Čileu za vrijeme vojne hunte puno smo pisali.

Budale u većini, oni koji su za HDZ-ovce ili SDP-ovce i dalje su ovce, jer i HDZ i SDP održavaju protuustavno stanje i nastavljaju protuustavne privatizacije i protuustavna zaduživanja van HNB i među njima nema razlike.

Uvijek će se naći budala iz većine i vikati da nije napravljen dogovor bivših komunista i međunarodne financijske oligarhije i vikati da to nije istina.

Za takve kojima nakon 25 godina pljačke nije jasno da su HDZ i SDP ćelije partije, jedan video uradak koji jasno pokazuje da se EU komisija sastoji od raznih lopova, bankara i bivših komunista.

Kako to da su se bivši komunisti i kapitalisti dogovorili ? 

Ljudima nije jasno da je novi svjetski poredak komunizam u kojem je svaki narod proleter a Rimski proleteri su u starom Rimu bili ljudi koji nisu posjedovali ništa osim djece i zbog djece su i popisivani u popisima stanovništva.

Globalizam paše i bivšim kapitalistima i komunistima ?

Globalizam jest revolucionarni pokret buržoazije !

Globalizam je stvorio komunizam, i Staljina, i Hitlera, i fašizam. Globalizam je najradikalnija revolucija koja je počela s Francuskom revolucijom u režiji međunarodnih bankara i danas traje.

Nacisti i protivnici financirani su od istih bankara !

Globalizacija jest stvaranje globalnih uvjeta (uvjeta na cijelom globusu ili planetu) za izrabljivanje, i faraonsku autoritarnu vlast svjetske elite.

Kao što je mafija međunarodnog bankarstva i neoliberalizma proširila globalizam svijetom, stvarajući globalne uvjete za pljačku i ratno profiterstvo, te korupciju širokih razmjera, i agitacijsku propagandu putem masovnih medija koji služe za pranje mozgova, tako je domaća udbo-mafija stvorila svoj mini-balkanski globalizam u Republici Hrvatskoj i drugim republikama bivše Jugoslavije koja je zajedno s Titom bila služinčad globalizma kao što su i današnji titići i titoisti na vlasti služinčad svjetskog globalizma.

Ako si za HDZ-ovce ili SDP-ovce i dalje si ovca. Postoje crvene i plave ovce koje će na kraju ostati bez doma, hrane i ljudskih prava a kako su te ovce u većini, te ovce će svima nama odrediti sudbinu.

00000

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on November 27, 2015 by .

Start here

Socrates International Trading

algorithm complexity trading

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

Socrates International Trading

algorithm complexity trading

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: