Društvo u kojem nema siromaštva jest ono koje ima najplemenitija načela. (Platon)

Narod je sila nepobjediva

Diktatura je pala prvi puta !

Naime, tadašnja vlast željela je imati kontrolu nad svim značajnim faktorima promjene u državi, pa tako odlučuje o privatizaciji, imenima nogometnih klubova te o sudbini privatnih radijskih i televizijskih postaja. Mediji su u to vrijeme pod tolikom kontrolom da su čak zataškavali tešku bolest dr. Franje Tuđmana, tadašnjeg predsjednika Republike Hrvatske, koji iz bolnice u Washingtonu naređuje gašenje Radija 101. Nakon gubitka koncesije Radio 101 dobiva još deset dana etera te čini sve kako bi podigao svijest svoje publike koja je ujedno njegova jedina, ali i najveća snaga.

Okupljanje građana sa svijećama u rukama nije pokušala spriječiti policija, zbog čega je predsjednik Tuđman kasnije smijenio ministra unutarnjih poslova Ivana Jarnjaka. Na prosvjedu se okupilo oko sto tisuća ljudi. „Noć svijeća“, kako je nazvan prosvjed Radija 101, bio je prvi veliki građanski bunt u osamostaljenoj Hrvatskoj.

Pritisak javnosti ubrzo dovodi do vraćanja koncesije Radiju 101. Značilo je to pobjedu hrvatskih građana i početak demokracije u punom smislu te riječi. Priča Radija 101 pokazuje kako jedan medij može utjecati i na društvo i na najutjecajnije ljude koji vode državu. Radio 101 je 90-ih godina prošloga stoljeća bio simbol slobode razmišljanja i govora.

Zaključak ove priče je jasan !

Kada narod krene i osvoji zgrade Sabora RH, Vlade RH, Ustavnog suda RH i druge i kada narod raspiše parlamentarne izbore i sam broji glasove, bez mučki koje uvijek rade ministri uprava iz HDZ i SDP s krivotvorenjem biračkih spiskova i DIP i Ustavni sud, koji pokirivaju protuustavno djelovanje ministara uprave HDZ i SDP, tada će narod imati slobodu i riješiti se partijskih ćelija iz HDZ i SDP i uhljeba koji 25 godina sve nas protuustavno pljačkaju, pretvorbama i privatizacijama resursa i banaka i svih onih koji nas male ljude protuustavno zadužuju van HNB za 150 puta skuplji novac nacije. 

Kaznene prijave i požurnice za izborne prijevare spavaju u ladici

Prvo smo gledali izbore s više od 1.000.000 lažnih glasova, onda s više od 600.000 lažnih glasova i sada smo bili svjedoci izbora s više od 330.000 lažnih glasova, 300.000 nevažećih glasova i glasačkim kutijama po smetlištima. Kada znamo kako su se održavao referendum u Škotskoj, pitanje je da li naši glasovi odlučuju o bilo čemu ili su izbori farsa temeljem koje se održava vladavina lopova bez problema.

25 godina namještanja izbora je tri godine zatvora !

Udruga „Ne govoru mržnje-istinom protiv laži“

 

DRŽAVNO ODVJETNIŠTVO REPUBLIKE HRVATSKE

Kazneni odjel

 

Na osnovu 204. 1. Zakona o kaznenom postupku Republike Hrvatske, poštovanom Naslovu podnosim:

KAZNENU PRIJAVU
Protiv 

1.DAVORINA MLAKARA rođ. 30. Prosinca u Bjelovaru sa prebivalištem u Zagrebu sa meni poznatom adresom na radnom mjestu, Trg Sv. Marka 6. Zagreb, zaposlen – saborski zastupnik stranke HDZ-a

Jer je:

  1. prosinca 2011-te godine u svojstvu ministra uprave predao DIP-u popis gradova i općina za parlamentarne izbore. Tom prilikom je naveo veći broj birača nego stanovnika u 16 gradova i 85 općina kao i lažni broj birača u Hrvatskoj, a sve sa ciljem da omogući svojoj stranci što bolji rezultat na Parlamentarnim izborima i što veći broj zastupničkih mandata u Saboru. Tom radnjom je ostvario sva bitna obilježja kaznenog dijela izborne prijevare iz članka 338 KZ RH i

Protiv:

  1. ARSENA BAUKA, rođ. 07.02.1973. godine u Supetru na Braču sa prebivalištem u Zagrebu sa meni poznatom adresom na radnom mjestu, Trg Sv. Marka 2. Zagreb, zaposlen – ministar uprave u vladi Kukuriku koalicije.

Jer je:

U prosincu 2014-te godine u svojstvu ministra uprave predao DIP-u popis gradova i općina za Predsjedničke izbore. Tom prilikom je naveo veći broj  birača u 11 gradova i 49 općina kao i lažni broj  birača u Hrvatskoj , a sve sa ciljem da omogući pobjedu svom predsjedničkom kandidatu Ivi Josipoviću. Tom radnjom je ostvario sva bitna obilježja kaznenog dijela izborne prijevare iz članka 338 KZ RH.

OBRAZLOŽENJE:

Nakon brojnih kritika javnosti u svezi broja birača na Predsjedničkim i parlamentarnim izborima, Državni zavod za statistiku je 2011.-te godine obavio popis stanovništva u Republici Hrvatskoj  i 01.06.2011-te ga službeno objavio na svojim stranicama.

No, taj popis stanovnika odnosno birača koji imaju pravo birati i biti birani nije puno zanimao tadašnjeg ministra uprave Davorina Mlakara i današnjeg Arsena Bauka jer su za parlamentarne i predsjedničke izbore predali „svoj“ popis birača Državnom izbornom povjerenstvu. Davorin Mlakar je predao DIP-u popis od 4.092,493 birača u Hrvatskoj iako je DZS objavio službeni podatak da u Hrvatskoj živi 4.284,889 stanovnika ( uključene sve nacionalne manjine) odnosno 3.487,034 birača kada se odbiju osobe do 18 godina. Prikazao je višak od 605.459 nepostojećih birača što se može vidjeti u ne srazmjeru  između broja birača i stanovnika, a  konkretno u 16 gradova i 85 općina!

Arsen Bauk je predao DIP-u popis od 3.825,242 birača u Hrvatskoj, iako je imao službeni podatak da u Hrvatskoj sa svim nacionalnim manjinama ima 3.487,034 birača. Prikazao je višak od 338.208 nepostojećih birača što se može vidjeti u ne srazmjeru između broja birača i broja stanovnika, a konkretno u 11 gradova i 49 općina!

Popis  16 gradova i 85 općina koji je Davorin Mlakar predao DIP-u, a u kojem ima više birača nego stanovnika :

Žumberak, Jasenovac, Majur, Sunja, Bosiljevo,Cetingrad, Kamanje, Ribnik, Žakanje, Crikvenica, Novi Vinodolski, Baška, Dobrinj, Malinska Dubašica, Omišalj, Punat, Vrbnik, Senj, Karlobag, Lovinac, Perušić, Mikleuš, Dragalić, Gornji Bogićevci, Okućani, Slavonski Šamac, Stara Gradiška, Velika Kopanica, Vrbje, Benkovac, Nin, Obrovac, Gračac, Jasenice, Kali, Kukljica, Lišane Oštrovičke, Novigrad, Pašman,Polača, Poličnik, Preko, Privlaka, Ražanac, Sali, Vir, Vrsi, Drniš, Knin, Skradin, Vodice, Biskupija, Civljane, Ervenik, Kijevo, Pirovac, Promina, Rogoznica, Ružić, Tisno, Tribunj, Županja, Štitar, Vrbanja, Komiža, Makarska, Supetar, Vrgorac, Vrlika, Baška Voda, Bol, Brela, Cista Provo, Gradac, Hrvace, Jelsa, Lečevica, Lokvičići, Lovreć, Milna, Nerežišća,  Okrug, Otok, Podgora, Proložac, Runovići, Selca, Sućuraj, Sutivan, Šestanovac, Šolta, Zagvozd, Blato, Dubrovačko Primorje, Janjina, Lastovo, Mljet, Pojezerje, Ston, Trpanj, Zažablje.

Popis 11 gradova i 49 općina koji je Arsen Bauk predao DIP-u, a u kojem ima više birača nego stanovnika:

Žumberak, Gvozd, Topusko, Cetingrad, Crikvenica, Novi Vinodolski, Baška, Dobrinj, Malinska Dubašnica, Omišalj, Punat, Karlobag, Lovinac, Benkovac, Nin, Obrovac, Gračac, Jasenice, Kali, Kukljica, Lišane Oštrovičke, Pašman, Polača, Preko, Privlaka, Sali, Vir, Zemunik Donji, Skradin, Vodice, Biskupija, Civljane, Ervenik, Kistanje, Rogoznica, Tribunj, Komiža, Makarska,Stari  Grad, Supetar,  Vis, Baška Voda, Bol, Cista Provo, Gradac, Lokvičići, Lovreć, Milna, Nerežišća, Okrug, Podgora, Selca, Sućuraj, Sutivan, Šolta, Medulin, Janjina, Lastovo, Mljet, Trpanj,

Prilozi prijavi Davorina Mlakara

-Broj stanovnika navedenih gradova i općina( DZS- službeni popis stanovništva)

-Konačni rezultati parlamentarnih izbora 2011-te  u kojima je naveden broj birača (DIP -službeni rezultati)

Prilozi prijavi Arsena Bauka

-Broj stanovnika navedenih gradova i općina( DZS-službeni popis stanovništva)

-Konačni rezultati predsjedničkih izbora 2014/15-te  u kojima je naveden broj birača ( DIP- službeni rezultati)

Tražimo od Državnog odvjetništva da postupi po ovim prijavama i po zakonu kazni počinitelje, te da nas pravovremeno obavijesti što je poduzeto protiv istih, uz napomenu da su uskoro parlamentarni izbori.

Dosta nam je prijevara i laži!

Predsjednica udruge “ Ne govoru mržnje-istinom protiv laži”


0000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on November 21, 2015 by .

Start here

Socrates International Trading

algorithm complexity trading

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

Socrates International Trading

algorithm complexity trading

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: