Društvo u kojem nema siromaštva jest ono koje ima najplemenitija načela. (Platon)

Zašto Hrvatska financira Islamsku državu ?


‘Islamsku državu financira 40 zemalja, među njima i članice G20’

Ruski predsjednik Vladimir Putin kaže da je podijelio ruske obavještajne podatke o Islamskoj državi sa svojim kolegama iz zemalja skupine G20, a oni glase tako da izgleda da se te džihadiste financira iz čak 40 zemalja svijeta, uključujući i nekih od članica G20 skupine.

Hrvatska financira đihadiste ? 

Zagreb je postao međunarodni centar za dostavu naoružanja teroristima ?

U razdoblju od početka studenog prošle godine, do veljače ove godine, sa zagrebačkog aerodroma Pleso poletjelo je ukupno 75 transportnih civilnih aviona kojima je prevoženo naoružanje za sirijske pobunjenike.

Američki New York Times objavio je priču o hrvatskom oružju koje sa zagrebačkog aerodroma Pleso odletjelo u ruke sirijskih pobunjenika.

Prva dva do tri prijevoza oružja izvršila je turska aviokompanija Turkish Cargo, u vlasništvu Turkish Airlinesa, a potom je prijevoz preuzela jordanska kompanija Jordanian International Air Cargo.

Hrvatska je besplatno dala oružje teroristima !

Hrvatska uloga bila je dvojaka. Ona je dio viškova svog naoružanja – raketne bacače M79 i RPG-22, ručne bacače granata RBG-6 te bestrzajne topove M60 izdvojila iz svojih skladišta. Nepoznata količina tog naoružanja u Siriju je otišla početkom studenog prošle godine sa zagrebačkog Plesa turskim avionima A310. No, na Pleso je u američkoj organizaciji dopremano i oružje iz nekoliko europskih zemalja, među njima i Velike Britanije, koje je potom transportnim avionima Jordanian International Carga otpremano u Jordan, a potom u Siriju.

Bez mandata UN i mandata naroda i odluke Sabora, RH šverca oružje !

Tko je odgovoran za šverc oružja i financiranje terorista od strane RH ? Najodgovorniji za protuustavno djelovanje su, premijer vlade Zoran Milanović, predsjednica države Kolinda Grabar Kitarović i Odbor za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost pod predsjedavanjem Miroslava Tuđmana.

Pljačka naroda pretvorbama, privatizacijama, otimanje privatnog vlasništva naroda resursa, banaka i HNB, pljačka novca, narodnog zlata, klirinškog duga, putnih koridora, mirovinskog i stambenog fonda, šverc nafte, cigareta nije dosta HDZ i SDP ćelijama centralnog komiteta, sada smo svjedoci da se šverca i oružje neprijateljima kršćanstva i sudjeluje tim činom u stvaranju Velikog Izraela i ciljanom uništavanju Hrvatske i Hrvata.

Kada će Hrvatski narod shvatiti da se nalazi u zamci međunarodnih bankara i bivše komunističke partije koja putem ćelija HDZ i SDP ciljano i programirano želi bankrotirati narod i uništiti ljude ?

Gdje je granica Hrvatske šutnje i klečanja na krvavim koljenima ?

Vladin prihvat izbjeglica stvara veliki Izrael
Stvaranje Velikog Izraela 

Svi znamo da je 12.02.2015. godine dogovorena izbjeglička kriza na neformalnom samitu lidera EU zemalja. O tome smo pisali a slike govore više od riječi. Kako su novinari otkrili da je sponzor izbjeglicama Soros, što znači međunarodna financijska oligarhija MFO i CIA tj. SAD, izgleda da želje i snove Židova o Velikom Izraelu uredno ispunjavaju sve članice EU, jer primajući izbjeglice, čiste prostor koji će postati VELIKI IZRAEL ! Snovi su jasni i javni, planovi također a i dijela svih članica EU govore o etničkom čišćenju u ime VELIKOG IZRAELA.

Biblija o Velikom Izraelu 

Biblija sadrži definicije Zemlje Izraelove. Prvi osnovani Izrael je nejasan (Knjiga postanka). Opisan je kao veliki prostor, “od egipatskog potoka do Eufrata”, obuhvaćajući tako cjeli današnji Izrael, Palestinu, i Libanon, te veće dijelove Sirije, Jordana i Egipta. Neki arapski mislioci optužuju cioniste u Izraelu da žele proširiti Izrael od rijeke Nil do rijeke Eufrat. Ta takozvana kontroverza nazvana je po izraelskoj kovanici promaknute od strane predsjednika Arafata kao dokaz na “ekspanzionističku” politiku cionista.

Zašto svi čelnici EU uredno služe “veliki” Izrael  ?

Odgovor na to pitanje daje nam protuustavno stanje svih centralnih banaka u EU, koje su zatvorene i ne rade svoj ustavni i ekonomski zadatak a on je jasno opisan u svim ekonomskim knjigama. Posao centralne ili narodne banke je stvarati novac. Kako to da u RH novac stvaraju političke stranke i privatni bankari (uglavnom Židovi) po 150 puta većoj cijeni od cijene novca HNB ? Na to pitanje odgovor je jednostavan, VELEIZDAJA !

Ne postoji mandat naroda putem javne rasprave i referenduma za protuustavno zaduživanje van HNB i kršenje Ustava RH člana 53., ne postoji jasna rasprava u Saboru RH o tom protuustavnom činu. Kako sve zemlje EU imaju zatvorene centralne banke a ECB ili Europska centralna banka nije centralna banka EU jer ne stvara novac EU, svakom je jasno da su EU stvorili bankari s ciljem ukidanja funkcija centralnih banaka članica EU što omogućuje lihvu svih stanovnika EU putem kupljenih političara.

Političari su kupljeni od bankara i sada je vrijeme da učine uslugu svojim partnerima u lihvi i pljački svih građana a cilj je jasan, genocidom očistiti prostor Velikog Izraela a stanovništvo raseljavati po zemljama EU.

Dokazi da je tome tako su tu.

000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

Hrvati, pravac referendum 

Truju nas GMO bojnim otrovima u obliku hrane, opljačkali su naša vlasništva resursa, banaka i HNB i ostali smo bez TEMELJNOG DOHOTKA, lihvare nas protuustavnim novcem koji je 150 puta skuplju i na naš rodni list natovarili virtualni dug od 50.000 eura po glavi stanovnika i žele nas sve žigosati s žigom zvijeri. Zbogom živote ?

picture1

 

Advertisements

2 comments on “Zašto Hrvatska financira Islamsku državu ?

  1. Zdenko Gudlek Tarzan
    November 17, 2015

    Pa zar je to istina ?

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on November 17, 2015 by .

Start here

Socrates International Trading

algorithm complexity trading

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

Socrates International Trading

algorithm complexity trading

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: