Društvo u kojem nema siromaštva jest ono koje ima najplemenitija načela. (Platon)

Zašto propada Hrvatski narod i ne vidi niti svoju propast i kraj ?

h20161025000102-jpg-crop_displayKomunisti su masoni, tvornice, banke, jahte, avioni !

Koja je povezanost između Manolića, Gregurića, Mesića, Karamarka koji je za sve njih nabrojane radio, Račana, Todorića, Lukovića, Leke, Hanžekovića, Prke, Atrukovića, Pusič, Čačića, Drka, Josipovića, Bandića, Tomca i ostalih ptića ?

Da sve su to obitelji bivšeg vrha saveza komunista, koji su danas masoni i milijarderi !

Pogledaj popis najbogatijih Hrvata i odgovori mi na pitanje, da li postoji jedan čovjek koji je nešto stvorio svojim radom i da se njegovo bogatstvo ne temelji na opljačkanim vlasništvima banaka, resursa i HNB nas građana ?

Zamislite ljude koji se nalaze u povijesnom maksimumu ciklusa bedastoće, jer su tako htjele vlade, jer samo bedastog građana možeš pljačkati, otimati mu njegovo i oduševljavati ga medijskim sapunicama, tjerati da kupuje sve što mu ne treba, otimati ljudima domove, prodavati komunističku djecu pod političare svih stranaka ?

Dok su teletabisi većina, koji su izgubili mogućnost mišljenja, koji prihvaćaju sve laži iz medija zdravo za gotovo, dok većina ne zna izračunati koju cijenu goriva trebamo plaćati i dok većina ne vidi da cijena goriva mora ići dole na 6.00 kuna a ne gore, dok većina shvati da su lagani od svih izabranih službenika i državnih dužnosnika, nema promjena.

Jer promjene radi većina, koja niti zna kada se napišu činjenice i projekcije, jer većina je lijena, većina će samo pogledati sliku i pročitati naslov i odmah komentirati sve, na način da u komentaru pišu, upravo ono što je vladavina lopova utuvila u glavu teletabisima i odredila putem medija što će teletabisi misliti, a oni ne misle i to ponavljaju kao papige.

Kako većini objasniti da smo mi vlast jer imamo glas, da su izabrani predstavnici naši službenici a ne Bogovi, jer mi smo Bogovi u ovoj igri. Kako većini objasniti da izabrani “Bogovi” ne smiju oteti nama naša vlasništva resursa, banaka i HNB pod izlikom “Vlada je loš upravljač”, jer njihov Ustavni zadatak je upravljati našim vlasništvima za nas, za naš račun, jer mi smo ih birali da to rade, jer mi “njih” plaćamo da nas služe, jer mi smo gospodari a oni su samo naše sluge ?

Kako većini objasniti da su to naša Božja prava, jer prava vlasništva se dobivaju rođenjem po glavi stanovnika, tako lijepo to piše u Ustavu RH, kako većini objasniti da naša Božja prava ne mogu završiti kod Todorića i ostalih ptića, osim ako vladavina lopova krši Ustav RH i sve međunarodne načine stjecanja tih opljačkanih vlasništva i da “oni” nemaju potrebne mandate za pretvorbe, privatizacije, blokade HNB, monetizacije, koncesije i ostale akrobacije i da kada se to radi mi imamo VELEIZDAJU HRVATSKOG NARODA I NACIJE ?

Kako većini objasniti da ta naša opljačkana prava vrijede više od svega što posjedujemo, pet puta više, da je zemlja naša, da su plodovi zemlje naši a ne od onih koji su tu da njima upravljaju ? Bez vlasništva resursa, banaka i HNB, svaki građanin svake zemlje svijeta, mora ostati bez posla, doma, hrane i ljudskih prava na kraju igre, čemu se to teletabisi nadaju ?

Najstarijim hrvatskim novcem smatra se novac Bijelih Hrvata, koji su kao moćno pleme živjeli na području današnje Češke. Tamo su u X. stoljeću hrvatski kneževi Slavnikovići kovali svoj novac. Poznate su brojne vrste i inačice srebrnih senara Sobjeslava Slavnikovića (985.-995.) i njegova brata biskupa Vojtjeha Adalberta (982.-988. i 992.-994.)

Kako većini objasniti da je novac samo energija, sredstvo razmjene, koji nastaje našim radom u resursima i da količina novca u društvu ovisi i tome koliko smo novih vrijednosti stvorili našim radom ili koliko ćemo novih vrijednosti stvoriti našim radom u vremenskom periodu i da se novac proizvodi po tom principu u HNB i da je to Božje pravo nacije da sama sebe financira  a da sistem koji nama prodaju veleizdajice kao isparava ne postoji u povijesti dok jude sa judinim škudama nisu zarobili SAD za vrijeme II. svjetskog rata ? U povijesti čovječanstva od Isusa do danas ovaj sistem nije postojao, to može potvrditi i Crkva, zašto onda mi teletabisi štujemo Sotonu i živimo u paklu i sada smo već dogurali do predzadnjeg kruga pakla ?

Kako većini objasniti da je vanjski dug protuustavan, da u Ustavu RH jasno piše da država za nas građane, koji smo je i stvorili, upravlja resursima, bankama i Narodnom bankom za nas i naš račun i da nitko nema pravo postati agent privatnih bankara za judine škude i sve nas protuustavno zaduživati, a to uredno rade HDZ i SDP koalicije ?

Pobjedom se postaje vlasnik  ?

Kako većini objasniti da “upravljači” koje smo odabrali na izborima, kada prekrše Ustav RH i izvrše veleizdaju, jer rade bez potrebnih referenduma ili odluka nas građana vlasnika, da smo mi ti koji moramo obraniti sebe, naše obitelji, naše domove, naša vlasništva na parlamentarnim izborima a ne razbijati glavu koju boju lente će imati izabrani mason Trilaterlane komisije koji je zamijenio prijašnjeg masona Rotary kluba, koji upravljaju svim našim vlasništvima, na način da su sve opljačkali, ukrali, prevarili i prenijeli prvo na državu i na kraju sve međusobno podijelili ?

Kako ljudima objasniti, da ako ne stvorimo većinu, mudrih ljudi koji misle svojom glavom, nema promjena, jer promjene se dobivaju pobjedom na parlamentarnim izborima po principu jedan čovjek jedan glas, jer vladavina lopova svake zemlje svijeta je tada najslabija, jer “oni” glasove nemaju, oni pobjeđuju samo onda kada je većina teletabisa u Domovini, koji ili ne izlaze na izbore ili su toliko bedasti da glasaju za transformirani vrh bivše komunističke države, koji se iz vrha centralnog komiteta, pretvorio u lijeve i desne stranke po Američkom modelu i uputama Amerikanaca, sa ciljem da se teletabisi svađaju i bore za “njih”, lijeve i desne masone ?

Da ne bi misli da sam ja poludio ili da imam loš dan, ovaj tekst ću završiti sa citatom, jednog od najvećih Hrvatskih mislilaca, našim AG Matošom.

Glupani su u većini

„Zavirite u život i vidjet ćete da su glupani neodoljiva sila jer su u ogromnoj većini, proglašujući svakog odviše umnog čovjeka bijelom vranom, ludom, nesretnikom. Kumim vas dakle dušom, ne budite tako glupi da imate pameti! Sakrijete je, oglupite. Glupani su, kako rekoh, u eklatantnoj većini, većina je normalna i sve što nije glupo proglašuje se abnormalnim, ludim! Ja sam možda samo zato u ludnici, jer nisam dosta glupo napisao ovaj panegirik za Akademiju, jer sam uopće pisao. Kao pravi mudrac, on šuti. Poznajem mnogo glupana, velikih, izvanrednih, idealnih glupana, cvijet, uzor ljudske gluposti, koji ne samo da ne pišu već i ne besjede, pa su ipak članovi parlamenta, sabora, skupština i živu od govorništva. Kako su u silnoj većini, usrećuju glupu domovinu glupim, to jest sretnim zakonima”

AG Matoš

picture1

Advertisements

One comment on “Zašto propada Hrvatski narod i ne vidi niti svoju propast i kraj ?

  1. Krešimir Cvitković
    February 13, 2015

    “Ja Hrvatsku ne ljubim zbog budala već zbog onih koji to nisu a takvih još ima Bogu hvala.” – A. G. Matoš

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on February 13, 2015 by .

Start here

Socrates International Trading

algorithm complexity trading

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

Socrates International Trading

algorithm complexity trading

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: